News

Tragedie în Slatina: Un bărbat de 48 de ani s-a aruncat de la etajul 10

Un bărbat în vârstă de 48 de ani s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc din Slatina. Oamenii legii au deschis un dosar penal.
26.07.2023 | 10:23
Tragedie in Slatina Un barbat de 48 de ani sa aruncat de la etajul 10
Tragedie în Slatina: Bărbatul de 48 de ani se aruncă de la etajul zece al unui bloc. Foto: Captura YouTube.
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 48 de ani și-a găsit sfârșitul astăzi, după ce s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc de pe bulevardul Nicolae Titulescu. Incidentul a avut loc în această dimineață, iar la fața locului s-a deplasat imediat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Un bărbat din Slatina s-a sinucis

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, victima era un localnic din Slatina. Din păcate, acesta a decedat în urma căzăturii, iar trupul său a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru a fi supus unei autopsii.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vor continua cercetările pentru a elucida toate împrejurările care au condus la această tragedie. Familia și apropiații bărbatului îndurerat primesc sprijin din partea comunității în aceste momente dificile.

“Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, s-ar fi aruncat de la etajul zece al unui bloc situat pe bulevardul Nicolae Titulescu, din aceeași localitate.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului, bărbatul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării autopsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt, citați de reporter24.

ADVERTISEMENT

Încă un tânăr și-a pus capăt zilelor

O sinucidere șocantă a avut loc în stațiunea Mamaia Nord, la malul mării, în cursul nopții de joi, 20 de iulie. Un bărbat în vârstă de 34 de ani și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 5 al unui bloc de pe litoralul românesc.

Evenimentul a fost descoperit în jurul orei 19:00, atunci când prietenii săi au găsit trupul neînsuflețit și au sunat imediat la numărul de urgență 112. Autoritățile au intervenit prompt, sosind la fața locului oamenii legii și o ambulanță.

ADVERTISEMENT

Cu toate eforturile depuse de echipajul medical de intervenție, bărbatul nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decedat. Scena tristă și șocantă i-a șocat pe toți cei prezenți, iar ancheta pentru a clarifica circumstanțele exacte ale acestui tragic eveniment a fost demarată de către autorități.

Familia și prietenii sunt profund afectați de pierderea tânărului, iar comunitatea locală este întristată de această tragedie neașteptată. Se presupune că tânărul a luat decizia tragică din cauza unei mari decepții în dragoste, însă cercetările în curs vor încerca să aducă mai multă lumină asupra motivației care a stat la baza gestului său disperat.

 

ADVERTISEMENT
Tags: