Sport

Tragedie în sportul românesc! Valentin Illeș, vicepreședintele FR de Dans Sportiv, a murit într-un cumplit accident rutier

Tragedie în sportul românesc! Valentin Illeș a murit într-un cumplit accident rutier la vârsta de 51 de ani. Era vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv.
04.10.2023 | 12:32
Tragedie in sportul romanesc Valentin Illes vicepresedintele FR de Dans Sportiv a murit intrun cumplit accident rutier
A murit Valentin Illeș, vicepreședintele FR de Dans Sportiv.
ADVERTISEMENT

Tragedie în sportul românesc, după ce Valentin Illeș, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, a decedat marți, 3 octombrie, la vârsta de 51 de ani, într-un cumplit accident rutier produs pe o autostradă din Ungaria.

Tragedie în sportul românesc! Valentin Illeș, vicepreședintele FR de Dans Sportiv, a murit într-un cumplit accident rutier

Cumplitul accident s-a produs marți dimineață, în jurul orei 05:30, la kilometrul 91 al autostrăzii M5 către capitala Budapesta, în apropiere de orașul Kecskemet. Teribilul accident în care au fost implicate un alt vehicul și un camion a fost produs de un traficant de persoane care transporta ilegal imigranți, conform jurnaliștilor maghiari de la Kekvillogo, citați de Libertatea.

ADVERTISEMENT

Concret, un vehicul în care erau transportați ilegal imigranți a intrat în coliziune cu parapetul de pe mijlocul autostrăzii. Ulterior, a urmat o adevărată tragedie. Vehiculul a rupt parapetul și a intrat în coliziune cu un camion care venea din sens opus.

După coliziune, camionul a trecut de parapetul de pe mijlocul autostrăzii și a lovit în plin mașina condusă de Valentin Illeș. Din nefericire, vicepreședintele FR de Dans Sportiv a murit pe loc. Șoferul camionului a fost rănit, în timp ce șoferul aflat la volanul vehicului a fugit de la fața locului, însă a fost reținut în scurt timp de polițiști.

ADVERTISEMENT
A murit Valentin Illeș, vicepreședintele FR de Dans Sportiv. Foto: kekvillogo.hu.
A murit Valentin Illeș, vicepreședintele FR de Dans Sportiv. Foto: kekvillogo.hu.

Fiica lui Valentin Illeș, mesaj răvășitor după moartea tatălui: „Sunt atât de mândră că am avut şansa să fiu copilul tău”

Valentin Illeș era căsătorit și avea doi copii. Diandra, fiica sa, a postat un mesaj răvășitor pe pagina de Facebook după tragedie. Valentin Illeș era stabilit în Parța, o comună din județul Timiș.

„Ce ai face moarte de-ai fi şi ai avea tată şi ar muri? Sunt atât de mândră că am avut şansa să fiu copilul tău, atât cât a fost. Nu vreau să mă cert cu Dumnezeu, să-L întreb de ce nu ţi-ai văzut nepoţii, să-L întreb de ce nu mai pot să te ating, să-L întreb de ce nu o să pot să alerg spre tine când o să ies campioană mondială.

ADVERTISEMENT

Mă împacă doar gândul că ai trăit o viaţă cum ai vrut tu, o viaţă de ţigan, pe drumuri, cu muzică, cu dans, cu oameni. O să fac tot ce îmi stă în putere să trăieşti prin bine. Cât timp mai sunt aici, nu o să te uite nimeni. O să te fac mândru. Te iubesc şi ne vedem în curând”, a scris Diandra, fiica lui Valentin Illeș, pe Facebook.

Totodată, Dan Chioțea, fostul șef al Departamentului Sport de la Televiziunea Română, a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook după cumplita veste. Valentin Illeș a fost unul din fondatorii FR de Dans Sportiv.

ADVERTISEMENT

„Între oamenii bravi pe care i-am întâlnit, Valentin Illeș a marcat un sport minunat oferindu-i pasiune fără limite, onestitate, energie, bunătate. Dumnezeu să-l odihnească”, a scris Dan Chioțea.

ADVERTISEMENT