News

Tragedie în Suceava. Un tânăr de 20 de ani, găsit spânzurat într-o pădure. Valentin era căutat de sâmbătă

Caz tragic în Suceava. Un tânăr de 20 de ani, care fusese dat dispărut încă de sâmbătă, a fost găsit mort într-o pădure. Acesta era spânzurat.
20.02.2023 | 15:26
Tragedie in Suceava Un tanar de 20 de ani gasit spanzurat intro padure Valentin era cautat de sambata
Valentin, un tânăr de 20 din Suceava, găsit spânzurat într-o pădure. Fusese dat dispărut de sâmbătă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 18 februarie, un tânăr de 20 de ani din satului Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei, Suceava, era dat dispărut de acasă. Rudele și autoritățile locale s-au unit în căutarea băiatului.

Valentin, un tânăr de 20 din Suceava, găsit spânzurat într-o pădure. Fusese dat dispărut de sâmbătă

Slavnic Valentin, în vârstă de 20 de ani a dispărut de acasă în data de 18.02.2023 în zona satului Lipoveni, com. Mitocu Dragomirnei, jud. Suceava. La data dispariției purta paltaloni și bluză de culoare maro, pantofi sport tip adidas negri. Înălțime 1,70, greutate 92-94 kg, ochi albaștri-verzi”, se arăta pe contul de Facebook al primăriei Mitocu Dragomirnei.

ADVERTISEMENT

Tatăl, mama și sora sa sperau ca Valentin să fie găsit în viață și nimic rău să nu i se fi întâmplat. Din păcate, luni, autoritățile locale au revenit cu un comunicat în legătură cu acest caz.

De ceea ce se temeau nu au scăpat. În urma operațiunilor de căutare din ultimele zile, tânărul a fost găsit spânzurat, într-o zonă de pădure, la ieșirea din Lipoveni spre Suceava. Încă de luni dimineață, primăria Mitocu Dragomirnei făcuse un apel luni pentru intensificarea operațiunilor de căutare ale lui Valentin.

ADVERTISEMENT

”Slavnic Valentin a fost găsit. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în distribuirea anunțului și mulțumiri echipelor de căutare. Colectivul Primăriei Mitocu Dragomirnei transmite sincere condoleanțe familiei!”, anunță primăria suceveană.

Vestea tragică de luni i-a șocat pe cei dragi, iar mesaje de condoleanțe au început să curgă pe Facebook la postarea primăriei din Mitocu Dragomirnei. Toți cei care l-au cunoscut pe Valentin deplâng dispariția sa fulgerătoare.

ADVERTISEMENT

”Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Îmi e greu să mă gândesc că nu mai e printre noi. Era un om minunat și regret tare mult ce s-a întâmplat. Condoleanțe din inimă!

Zbor lin dragul meu verișor. Nu pot să cred Valentin! Dumnezeu să te ierte / Drum lin spre cer, Valentin…Dumnezeu să te ierte”, sunt doar câteva dintre mesajele apărute în zona online.

ADVERTISEMENT

Un alt tânăr, spânzurat în Suceava în urmă cu patru zile

Tragedia de luni din Mitocu Dragomirnei vine la doar câteva zile după un alt caz dramatic produs în județul Suceava. Pe 16 februarie, în satul Dumbrava, comuna Cornu Luncii, un tânăr dat dispărut de la domiciliu a fost găsit spânzurat în pădurea din localitate, scrie MonitorulSV.

Tânărul a plecat de acasă pe 12 februarie, iar luni, 13 februarie, familia l-a dat dispărut. S-au format rapid echipe de căutare cu oameni de la Poliția Locală Cornu Luncii și polițiști de la Secția Rurală Mălini. Joi, acesta a fost găsit spânzurat în pădure.

ADVERTISEMENT