News

Tragedie inexplicabilă în Vrancea: femeie găsită moartă și soțul ei inconștient. Unde se aflau aceștia

Un caz tragic și inexplicabil s-a raportat, joi, în Vrancea, acolo unde o femeie a fost găsită moartă, iar soțul ei inconștient. Ambii se aflau în baie.
16.11.2023 | 15:26
Tragedie inexplicabila in Vrancea femeie gasita moarta si sotul ei inconstient Unde se aflau acestia
O femeie a fost găsită moartă și soțul ei inconștient, în Vrancea. Ambii se aflau în baie. Sursa foto (ilustrativ): ziaruldevrancea.ro
ADVERTISEMENT

O tragedie inexplicabilă a fost raportată în cursul dimineții zilei de joi, 16 noiembrie, în Vrancea. O femeie a fost găsită moartă și soțul ei inconștient. Unde se aflau trupurile acestora.

O femeie a fost găsită moartă și soțul ei inconștient, în Vrancea. Ambii se aflau în baie

Din primele informații, cea care a depistat această dramă a fost o vecină a victimelor. Cu puțin timp înainte de ora 10.00, aceasta a sunat la Serviciul Unic de Urgență 112 pentru a anunța că vecinii ei, un cuplu soț și soție, sunt căzuți în baia locuinței lor.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, la sosirea echipajelor de prim-ajutor, femeia era deja moartă. În ceea ce-l privește pe partenerul ei, acesta a ajuns la un spital în stare gravă pentru a primi ajutor de specialitate.

”Joi, 16 noiembrie, ora 9.47, am fost sesizați prin apel 112 de către o femeie din comuna Golești, cu privire la faptul că vecinii ei, o femeie și un bărbat, sunt căzuți în baia locuinței.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, femeia a decedat, iar soțul acesteia a fost transportat la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare”, a precizat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vrancea.

Cu precizări în urma acestei tragedii au venit și cei de la Serviciul de Ambulanță al Județului (SAJ) Vrancea. Medicii anunță că persoana decedată este o vârstnică de 74 de ani. Aceasta a fost găsită fără semne de viață în locuință.

ADVERTISEMENT

“Joi, ora 9,05, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru două persoane inconştiente în localitatea Goleşti. La solicitare s-au deplasat un echipaj SAJ tip B1 cu medic şi un echipaj SMURD.

S-au identificat două victime inconştiente în locuinţă, soţ şi soţie, o femeie de 74 ani, fără semne vitale şi fără indicaţie de resuscitare, pentru care medicul echipajului a declarat decesul şi un bărbat de 76 ani, inconştient, a fost preluat de echipajul SAJ cu medic şi transportat la UPU Focșani”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş, conform Monitorul de Suceava.

ADVERTISEMENT

În acest moment, nu se cunosc cauzele tragediei. O cauză oficială a decesului va fi stabilită în urma expertizei medico – legale. În această cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT