Sport

Tragedie la Dinamo! Un jucător de rugby a decedat la doar 22 de ani

26.03.2020 | 10:19
Tragedie la Dinamo Un jucator de rugby a decedat la doar 22 de ani
ADVERTISEMENT

Antonio Melinte, fost jucător de rugby de la Dinamo și component al lotului de tineret al României, a murit la doar 22 de ani în urma unui infarct suferit.

Un jucător de rugby de la Dinamo a decedat la doar 22 de ani

Antonio Melinte, fost jucător de rugby de la Dinamo, a decedat la vârsta de doar 22 de ani, după ce a suferit un infarct. Medicii au intervenit prompt, dar nu au mai putut să-l salveze pe tânăr.

ADVERTISEMENT

Antonio Melinte a jucat rugby la Dinamo, pe postul de pilier, și a părăsit formația bucureșteană în martie 2018. În 2017, el a făcut parte și din lotul național de tineret U20, fiind selecționat pe postul de taloner.

Prietenii au fost șocați la vestea groaznică

Prietenii lui Antonio Melinte au reacționat pe rețelele de socializare, unde și pe pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo la rugby a fost postat un mesaj de condoleanțe„Dumnezeu să te odihnească în pace, Antonio Melinte! Condoleanțe familiei îndurerate!”.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii au postat și o fotografie a fostului juctor îmbrăcat în tricoul echipei, dar și o poză de pe teren cu un banner cu mesajul: „Toți câinii merg în rai”.

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Greu de vorbit in astfel de momente. Am început împreuna aventura in rugby și am strâns multe amintiri! Condoleanțe familiei”, a scris internaționalul Tudor Boldor, postând o fotografie cu acesta la momentul debutului în rugby.

ADVERTISEMENT

„Acum o lună râdeam împreună, iar azi aflu că nu mai ești printre noi! O să-mi lipsească toate momentele frumoase și toate tâmpeniile pe care le-am făcut împreună!

Am rămas doar cu amintirile… Odihnește-te în pace frate drag! Ne-ai părăsit mult prea repede!”, a fost un alt mesaj postat de un prieten al lui Antonio Melinte.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani împlinise Antonio Melinte pe 12 octombrie
Tags: