News

Tragedie pe calea ferată. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un tren regio

01.06.2020 | 19:26
Tragedie pe calea ferata Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un tren regio
ADVERTISEMENT

Tragedie pe calea ferată în județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat de 79 de ani a murit după ce a fost lovit de un tren regio petrecut într-o haltă din localitatea Livezile.

Tragedie pe calea ferată. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un tren regio

Un grav accident feroviar a avut loc în localitatea Livezile din județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat de 79 de ani a fost lovit de un tren regio privat.

ADVERTISEMENT

Din primele informații comunicate de Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă, cetățeanul a suferit răni extrem de grave și nu a mai putut fi salvat, deși echipaje medicale au ajuns repede la fața evenimentului.

Imediat după incident, la locul tragediei s-a deplasat de urgența modulul SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale au găsit victima, un bărbat în vârstă de 79 de ani, cu leziuni incompatibile cu viața.

“La accidentul feroviar, victima prezintă leziuni incompatibile cu viața, astfel a fost declarat decesul la fața locului de către echipajul medical”, transmit reprezentanții ISU BN, conform Bistrițeanul.

ADVERTISEMENT

Mecanicul locomotivei descrie evenimentul

Conform sursei citate, mecanicul locomotivei spune că l-ar fi văzut pe bărbatul de 79 de ani în apropierea șinelor de tren. Se pare că victima s-ar fi aruncat în fața trenului, iar mecanicul nu a mai avut timp să reacționeze pentru a evita tragedia.

În tren se aflau aproximativ 60 de persoane. Niciunul dintre pasageri nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

”În această după-masă, în localitatea Livezile, un bărbat în vârstă de 79 de ani, din localitate, a fost accidentat mortal de trenul regio nr. 15826 care circula pe relația Bistrița Nord-Bistrița Bârgăului.

La fața locului, o echipă formată din criminaliști și polițiști de la transporturi efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Cadavrul bărbatului va fi transportat la spital pentru efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate de către Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

ADVERTISEMENT