News

Tragedie pe o șosea din Caracal. Un bărbat a ars de viu după ce s-a răsturnat cu mașina în șanț

O mașină a ars ca o torță, iar șoferul a rămas blocat în interior după ce s-a răsturnat într-un șanț. Pompierii nu au mai putut face nimic pentru bărbat
10.03.2024 | 10:25
Tragedie pe o sosea din Caracal Un barbat a ars de viu dupa ce sa rasturnat cu masina in sant
Șofer ars de viu în Caracal. Mașina bărbatului a iești de pe șosea și s-a răsturnat într-un șanț. Sursa foto: ISU Olt
ADVERTISEMENT

Un vehicul a fost implicat într-un incident rutier pe centura orașului Caracal. În urma impactului a izbucnit un incendiu, iar șoferul a fost descoperit decedat și ars în totalitate de către echipele de pompieri.

Un șofer a ars de viu pe o șosea din Caracal

Potrivit reprezentanților ISU Olt, pompierii de la Detașamentul Caracal, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit la locul accidentului de pe centura municipiului Caracal, unde un vehicul se afla în flăcări. 

ADVERTISEMENT

„La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar în interiorul acestuia a fost identificat şoferul, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului”, au transmis reprezentanţii ISU Olt.

Accident mortal pe Valea Prutului

În urma unui impact de pe Valea Prutului, un șofer a murit după ce s-a răsturnat în afara părții carosabile, în direcția Oțetoaia – Huși, iar din vehicul s-au scurs lichide combustibile, potrivit vasluianul.ro.

ADVERTISEMENT

Pompierii l-au găsit pe șoferul de 29 de ani aruncat la aproximativ 25 de metri distanță de locul accidentului, într-o zonă mlăștinoasă. Din păcate, victima nu avea semne de viață. Cercetările privind circumstanțele producerii accidentului rutier sunt în desfășurare și sunt efectuate de către reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Pentru intervenție au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, și o ambulanță SMURD tip B2 cu un echipaj de prim ajutor. De asemenea, a participat și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui.

ADVERTISEMENT

Polițiștii fac cercetări privind circumstanțele producerii accidentului rutier și pentru a stabili cu exactitate detaliile care au condus la moartea șoferului în vârstă de 29 de ani.

Un alt șofer a ars de viu în mașină

Luna trecută, un grav accident rutier a avut loc pe un drum din județul Alba, între localitățile Cergău și Roșia de Secaș. Șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod, provocând un incendiu.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor preliminare, pierderea controlului autoturismului s-ar fi datorat unei derapări, iar impactul violent cu capul de pod a declanșat flăcările care au condus la tragicul sfârșit al șoferului.

Echipele de salvatori au intervenit prompt la locul incidentului, găsind autoturismul complet ars și o victimă carbonizată în interiorul acestuia. Chiar dacă incendiul a fost stins, mașina a fost complet distrusă, iar cercetările ulterioare au confirmat decesul șoferului în urma incendiului.

ADVERTISEMENT