Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Transfer de senzație al lui Dennis Man: „Împrumutat în Serie A!”

Dennis Man este aproape de un transfer în Serie A. Fosta vedetă a celor de la FCSB negociază cu două cluburi din Serie A pentru o posibilă revenire pe prima scenă din Italia.
14.08.2023 | 13:12
Transfer de senzatie al lui Dennis Man Imprumutat in Serie A
Giovanni Becali NEGOCIAZA TRANSFERUL lui Dennis Man in Serie A. colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dennis Man, în vârstă de 24 de ani, a fost adus de Parma în Serie A în sezonul 2020-2021. Italienii îi plăteau atunci lui Gigi Becali suma record de 13 milioane de euro. Din păcate pentru Man, acesta a retrogradat cu Parma in Serie B, iar de atunci se luptă pentru promovare, fără a avea însă succes.

Man, aproape de revenirea în Serie A

“În ultima săptămână a lunii August se va întâmpla ceva cu Dennis Man. Spun probabil pentru că dacă se va întâmpla va fi împrumutat la o echipă de Serie A. Nu pot să vă spun despre cine e vorba. Sunt două echipe care au nevoie de el, dar în ultima săptămână se vor hotârî pentru că în perioada de mercato așa este. Fugi după iepuri grași și în ultima săptămână intri în criză și trebuie să iei că nu mai ai timp”, a declarat Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

Agentul lui Dennis Man, Giovanni Becali, este cunoscut pentru cele mai spectaculoase transferuri din campionatul românesc. Acesta și-a făcut un nume în străinătate odată reprezentarea pentru Chivu și Mutu. Tot Giovanni a reușit și transferul lui Man la Parma pe o sumă record ce încă stă în picioare.

Parma se bucură de serviciile lui Dennis Man de 3 sezoane. Atacantul lateral are un sezon în Serie A și două în Serie B pentru echipa de pe Stadio Ennio Tardini. Man a avut norocul să joace alături de legendarul portar Gianluigi Buffon, care și-a încheiat cariera la clubul care l-a lansat în fobtalul mare.

ADVERTISEMENT

Dennis Man  a jucat 4 sezoane și jumătate în tricoul celor de la FCSB. Adus pentru 350 de mii de euro din Liga a 2-a de la Uta, Man s-a remarcat rapid printr-o tehnică excelentă și o poziționare foarte bună în teren. În al doilea său sezon la FCSB, man a reușit să marcheze 10 goluri în 34 de partide.

Doi români de națională se află în lotul Parmei

Forma lui Man a continuat și în următorii ani. În total, atacantul lateral a reușit 41 de goluri pentru FCSB. Doar în turul de campionat al sezonului 2020-2021, Dennis Man a marcat 14 goluri în 18 partide. Evoluția sa i-a atras atenția Parmei care l-a transferat în pauza de iarnă și a bifat cel mai scump transfer din istoria Ligii I.

ADVERTISEMENT

Pentru Parma, Dennis Man a reușit 2 goluri în Serie A, prea puțin, însă, pentru a își salva echipa de la retrogradare. În primul său sezon în Serie B, Man a reușit să înscrie 3 goluri, iar în al doilea și-a dublat rezultatele. Fostul jucător al FCSB-ului a reușit 6 goluri în a doua ligă italiană.

Alături de Dennis Man, Parma mai are un român de valoare în echipă. Eroul de la meciul cu Elveția, Valentin Mihăilă, a fost achiziționat de la Craiova contra sumei de 8 milioane de euro. Mihăilă a fost împrumutat în sezonul 2021-2022 în Serie A la Atalanta însă nu a reușit să se impună.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în LIVE și în EXCLUSIVITATE pe FANATIK.RO. Show-ul se vede luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Man aproape de Serie A

 

ADVERTISEMENT