ADVERTISEMENT
Sport

Transferul care a creat haos în vestiarul lui Gaz Metan: ”Nici nu l-am recunoscut”

Gaz Metan a reușit transferul lui Octavian Vâlceanu, dar apariția portarului în vestiar a adus haosul printre jucătorii de la Mediaș.
Autor: Traian Terzian | 12.06.2021 | 11:36
Transferul care a creat haos în vestiarul lui Gaz Metan: ”Nici nu l-am recunoscut”
Gaz Metan a reușit transferul lui Octavian Vâlceanu, dar apariția portarului în vestiar a adus haosul printre jucătorii de la Mediaș. Sursă foto: Sport Pictures

Veteranul Răzvan Pleșca și-a anunțat retragerea din activitate la finalul sezonului trecut și Gaz Metan era obligată să mute la nivelul portarilor.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după retragerea de la Gaz Metan Mediaș, portarul a mărturisit într-un interviu pentru FANATIK că încă este oprit pe stradă pentru a povesti cele mai importante momente din carieră.

Haos total în vestiar la Gaz Metan după ultimul transfer

După ce Răzvan Pleșca și-a agățat ghetele în cui, oficialii clubului Gaz Metan au decis să-l transfere pe portarul Academicii Clinceni, Octavian Vâlceanu, dar sosirea acestuia în vestiat a declanșat haosul.

ADVERTISEMENT

Liber de contract după ce și-a încheiat înțelegerea cu ilfovenii, Vâlceanu a venit ras pe cap la Mediaș și nu a fost recunoscut de noii săi colegi, iar mijlocașul Nasser Chamed a glumit pe rețelele de socializare despre această întâmplare.

”În dimineața asta (n.r. – pe 10 iunie) l-am văzut în vestiar și nici nu l-am recunoscut cu capul ras, acum aflu cine era”, a scris Chamed, amuzat de situația creată.

ADVERTISEMENT

De ce s-a ras pe cap Vâlceanu

Octavian Vâlceanu a fost nevoit să renunțe la păr după ce a fost accidentat la cap în timpul meciului CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0, din prima etapă a play-off-ului din Liga 1.

În prima repriză a întâlnirii din Gruia, portarul a fost lovit înt-un duel cu Mario Rondon și s-a ales cu arcada spartă și cu o tăietură urâtă la cap. Vâlceanu a primit îngrijiri medicale chiar pe teren, i-a fost bandajatul capul și a putut continua întâlniorea.

ADVERTISEMENT

După acel joc, Octavian Vâlceanu a mers la spital unde a fost ras pe cap pentru a i se putea aplica mai multe copci. Deși au trecut două luni de la acel nefericit accident, portarul a decis să-și păstreze noul look.

Vâlceanu, 14 meciuri fără gol primit în ultimul sezon

În vârstă de 25 de ani, Vâlceanu a ales să meargă la Gaz Metan Mediaș, deși la un moment dat s-a vorbit că ar fi ajuns la o înțelegere cu FCSB. Din cauza acestor zvonuri, antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, l-a scos dintre titulari, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

În sezonul recent încheiat, Ocrtavian Vâlceanu a jucat 32 de meciuri pentru Academica Clinceni, a încasat 31 de goluri și a păstrat poarta intactă de 14 ori. El a încasat și trei cartonașe galbene.

Format la clubul Sportul Studențesc, Octavian Vâlceanu a mai jucat la Viitorul Domnești, de unde a fost achiziționat de Academica Clinceni la începutul anului 2018.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1