Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Transferul lui Denis Alibec la Farul a căzut! Prima reacție a atacantului naționalei. Update

Transferul lui Denis Alibev la Farul Constanța a căzut, iar internaționalul român va rămâne în Qatar. Vestea nu le-a picat bine membrilor din staff-ul lui Edi Iordănescu.
26.01.2024 | 16:33
Transferul lui Denis Alibec la Farul a cazut Prima reactie a atacantului nationalei Update
Transferul lui Denis Alibec la Farul a căzut: “Cei de la naţională sunt foarte supăraţi!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
26-01-2024
14:30

Farul, reacție despre posibila revenire a lui Alibec

Farul a publicat printr-un comunicat postat pe pagina oficială a clubului o declarație a lui Denis Alibec. Atacantul naționalei a explicat că și-ar fi dorit să revină la echipa lui Hagi, dar actualul să club nu și-a dat acordul.

“O revenire a mea la Constanța nu depindea de mine și nici de Farul, ci numai de actualul club. Sunt jucător sub contract și cei de aici au, de asemenea, anumite obiective. În plus, între mine și Farul nu va fi nevoie niciodată de negociere, ne-am înțelege cu siguranță.

Din păcate, afirmațiile apărute în presă, cum că aș fi fost deranjat că Farul nu a negociat pentru mine, sunt neadevărate, pe mine nu m-a contactat nimeni. Eu am discutat cu antrenorul de aici și o plecare a mea nu era posibilă” este declarația dată de Alibec, publicată de clubul constănțean.

Denis Alibec s-a calificat cu România la EURO 2024, însă internaționalul român se luptă în continuate pentru un loc în lotul lui Edi Iordănescu în Germania. Atacantul și-a dorit să se transfere la Farul Constanța, însă mutarea a căzut, iar vestea nu a fost primită cu entuziasm de staff-ul „tricolorilor”.

Transferul lui Denis Alibec la Farul a căzut: “Cei de la naţională sunt foarte supăraţi!”

Edi Iordănescu s-a bazat pe serviciile lui Denis Alibec în preliminariile pentru EURO 2024, iar selecționerul și-ar fi dorit ca atacantul să schimbe campionatul. Acesta evoluează în prezent la SC Muaither în Qatar, însă a tras tare să ajungă la Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Denis Alibec la Farul Constanța a căzut, informație dezvăluită în premieră de Prosport. Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că vestea nu i-a bucurat pe membrii staff-ului echipei naționale, deoarece asta înseamnă că internaționalul român va rămâne în Qatar până la sfârșitul sezonului.

„Din informațiile nostre și ce am vorbit cu cei din staff-ul echipei naționale sunt foarte, foarte supărați că Alibec nu a bătut palma cu Farul. Era singura lui echipă în care putea să joace, titular meci de meci. Va rămâne în Qatar la Muaither și nu știu cât va juca.

ADVERTISEMENT

Cei de la Farul la cum au arătat la Craiova, echipa este legată echipa în momentul ăsta cu Rivaldinho, Louis Munteanu s-a lipit și Deaconu acolo. În condițiile în care nu au jucat la Craiova fără mulți, fără Grameni și Băluță”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA, emisiune de la 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri doar pe site-ul FANATIK.RO.

Dorința lui Denis Alibec pentru 2024: „Fii la fel de bun, dacă nu mai bun”

Anul 2023 a reprezentat un adevărat succes pentru Denis Alibec, care a câștigat titlul cu Farul Constanța și s-a calificat la EURO 2024 cu „tricolorii”. Acesta a bifat și transferul în Qatar pentru un salariu cu mult peste ce încasa la trupa lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Tricolorilor” a avut o dorință la finalul anului 2024, ci anume să aibă cel puțin aceleași satisfacții la echipa de club și cea națională. Acesta trage tare pentru a prinde un loc la turneu final din Germania.

„2023 a fost un an plin, cu multe meciuri, exact ce își dorește orice fotbalist care s-a apucat de acest sport din pasiune. Am trăit bucuria unui titlu câștigat cu Farul Constanța, am spus ‘da’ unei noi provocări în afara țării, la SC Muaither.

ADVERTISEMENT

Cel mai important, am sărbătorit alături de Echipa Națională, alături de colegi, staff și suporterii minunați, calificarea la Campionatul European. 2024, fii la fel de bun, dacă nu mai bun! La Mulți Ani tuturor!”, a spus Denis Alibec.

Staff-ul naționalei este dezamăgit după ce transferul lui Alibec a căzut

ADVERTISEMENT