Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Transferul lui Drăgușin la Tottenham, analizat la sânge: „Bomba finalului de an!”

Invitații lui Cristi Coste de la FANATIK SUPERLIGA au analizat la sânge transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Mutarea fundașului ar fi bomba finalului de an.
15.12.2023 | 18:30
Transferul lui Dragusin la Tottenham analizat la sange Bomba finalului de an
Invitații lui Cristi Coste de la FANATIK SUPERLIGA au analizat la sânge transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Mutarea fundașului ar fi bomba finalului de an.
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin este foarte aproape de transferul la Tottenham. La FANATIK SUPERLIGA au fost prezentate cele mai importante detalii, ce fac ca mutarea fundașului de la Genoa să se întâmple. Alin Buzărin, Bănel Nicoliță și Robert Niță au analizat la sânge transferul jucătorului român în Premier League.

Drăgușin, aproape de mutarea anului în Premier League

Cristi Coste a prezentat cele mai importante detalii despre mutarea lui Radu Drăgușin în Premier League. Redactorul-Șef de la FANATIK a explicat faptul că mutarea anului pentru fotbalul românesc are șanse foarte mari să se întâmple și datorită faptului că Drăgușin și Genoa nu au semnat contractul de prelungire, deja agreat. Acesta fiind un semn în care cele două părți se gândesc la o posibilă despărțire în următoarea perioadă de transferuri.

ADVERTISEMENT

“Radu Drăgușin este aproape de un transfer bombă la Tottenham. 30 milioane de euro este suma transferului. Cu un salariu undeva pe la 3-3.5 milioane de euro pe an pentru Radu Drăgușin.

Ar fi un pas important, într-un moment în care trebuie semnalat faptul că Radu Drăgușin nu a semnat prelungirea contractului cu Genoa, așa cum se aștepta acum ceva timp. Erau în negocieri și se înțeleseseră.

ADVERTISEMENT

Probabil, semnalele care au venit dinspre Premier League l-au făcut și pe el și pe el și cei de la Genoa să nu semneze acum. E prima dată când se vorbește de o echipă anume, de o sumă anume, iar cei de la Tottenham sunt la Genoa să îl vadă și să discute cu el.

La cum se antrenează și cum se prezintă va juca cu siguranță. Ar fi cel mai scump transfer all-time din fotbalul românesc. Era Mutu vreo 20 de milioane de euro la Chelsea”, a spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Drăgușin la Tottenham, analizat la sânge

La FANATIK SUPERLIGA transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham a fost analizat la sânge de către invitații lui Cristi Coste. Pe rând, Alin Buzărin, Bănel Nicoliță și Robert Niță au discutat despre mutarea anului în fotbalul românesc.

“Noi am mai avut jucători la nivelul acesta. Pe Chiricheș la Tottenham, pe Gardoș la Southampton. E bine să fie acolo. O să joace acolo, chiar dacă nu o să fie titular. E abureală asta că dacă merge acolo nu o să fie titular și nu mai joacă la European. De când a apărut el în prim plan nu a fost niciodată accidentat”, a declarat Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

“Mi se pare unul dintre cei mai buni fundași. Îmi place foarte mult de el și îmi place și cum se exprimă, cum gândește în joc. E agresiv și foarte inteligent în joc. Să dai 30 de milioane de euro pentru el înseamnă că este unul dintre cei mai buni fundași centrali.

Mă bucur că merge la Tottenham, pentru că este un club foarte puternic. Acum dacă se va rezolva și cu transferul depinde doar de el să demonstreze și să joace. Nu e de ajuns doar să semnezi și atât. Trebuie să și joci. Interpretează foarte bine jocul”, a mai spus și Bănel Nicoliță.

Robert Niță: “Drăgușin la Tottenham ar fi bomba finalului de an”

“Eu cred că îi va fi foarte greu să joace. 30 de milioane de euro nu e o sumă așa mare pentru Premier League. În Anglia nu joacă ăia pe care s-au dat 70 de milioane de euro. E clar că are calitate, are fizic, vârsta e de partea lui.

Eu nu cred că de banii ăștia e cumpărat ca o certitudine. E un pariu. 30 de milioane în Anglia îi riscă oricine. Ei iau sute de milioane de lire sterline din drepturile TV. Drăgușin la Tottenham ar fi bomba finalului de an pentru fotbalul românesc.

Calificarea la Europene, transferul lui oriunde în Anglia ar fi o lovitură. Anglia îți oferă altceva din punct de vedere al competiției și financiar. Te lupți cu cei mai buni. Îi va fi greu să se impună. Are nevoie de o perioadă de acomodare”, a fost analiza lui Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacții după transferul bombă al lui Drăgușin la Tottenham

ADVERTISEMENT