Sport

Trei pe un loc după transferul lui Jasmin Kurtic la Universitatea Craiova!

Transferul lui Jasmin Kurtic întârește linia de mijloc a Universității Craiova și creează o concurență mare pentru elevii lui Laurențiu Reghecampf.
09.08.2023 | 17:06
Trei pe un loc dupa transferul lui Jasmin Kurtic la Universitatea Craiova
Trei pe un loc după transferul lui Jasmin Kurtic la Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și-a primit mijlocașul mult dorit la Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Transferul lui Jasmin Kurtic aglomerează mijlocul „alb-albaștrilor”, iar tehnicianul formației din Bănie va avea o misiune dificilă în alegerea titularilor.

Trei pe un loc la Universitatea Craiova! Transferul lui Jasmin Kurtic aglomerează mijlocul terenului la formația din Bănie

Interesul „alb-albaștrilor” pentru Jasmin Kurtic s-a concretizat, iar internaționalul sloven a semnat un contract valabil pentru un sezon cu opțiune de prelungire, așa cum FANATIK a anunțat. Experimentatul mijlocaș cu aproape 300 de partide în Seria A este așteptat să convingă la Universitatea Craiova după pauza fără meciuri oficiale la PAOK.

ADVERTISEMENT

Jasmin Kurtic are trecut prin carieră pe la formații precum PAOK, Palermo, Parma și Atalanta, iar mijlocașul se anunță a fi o concurență serioasă pentru ceilalți „juveți” în lupta pentru un loc în primul „11”. Laurențiu Reghecampf are numai puțin de șase opțiuni pe postul de mijlocaș defensiv la Universitatea Craiova.

Mihai Căpățînă, David Sala, Alex Mateiu, Vladimir Screciu, Alex Crețu și Jasmin Kurtic sunt soluțiile pe care le are Laurențiu Reghecampf în acest moment la Universitatea Craiova. În primele două partide disputate de la revenirea la formația din Bănie, tehnicianul a mers pe cuplul Screciu – Crețu.

ADVERTISEMENT

Totuși, Vladimir Screciu poate evolua și în defensiva „alb-albaștrilor”, așa cum s-a întâmplat și în sezonul precedent din SuperLiga. Laurențiu Reghecampf îl poate arunca în luptă pe Jasmin Kurtic chiar în deplasarea de la Poli Iași, deoarece mijlocașul a anunțat la prezentarea oficială că este 100% apt de joc.

Laurențiu Reghecampf își dorește concurență la Universitatea Craiova: „Jucătorii de pe bancă să fie de valoare apropiată cu cei din teren”

Laurențiu Reghecampf are planuri îndrăznețe la Universitatea Craiova și își dorește să creeze o formație puternică pentru lupta la titlul din SuperLiga. Tehnicianul român a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că are în plan să transfer un competitor pe măsura lui Vladimir Screciu.

ADVERTISEMENT

Acesta a declarat că concurența îl poate ajuta pe Vladimir Screciu să progreseze și să fie mult mai responsabil pe suprafața de joc. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că banca „alb-albaștrilor” trebuie să fie cu adevărat puternică pentru a spera la titlul de campioană.

„Noi de la săptămână la săptămână încercăm să fim mult mai buni. Să aducem jucători care să aducă plus valoarea echipei. Pentru că în momentul de față ai nevoie de un număr 6 foarte bun. Vreau să-i facă concurență lui Screciu. Să crească mai mult, să mai fie motivat și mai responsabil pe poziția respectivă.

ADVERTISEMENT

E foarte important să ai un jucător la mijloc care să îți dirijeze echipa atât în apărare cât și în atac și să îți schimbe ritmul de joc în momentele importante. Îmi doresc ca jucătorii de pe bancă să fie de valoare apropiată cu cei din teren. Asta înseamnă cheltuială mai mare, buget mai mare, dar dacă vrei să iei un campionat trebuie să faci acest lucru. Fără bani nu se poate”, spunea tehnicianul Universității Craiova la FANATIK SUPERLIGA.


  • 1,90 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Poli Iași – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT