News

Trei tineri, prinși cu droguri ascunse în ouă Kinder, în Călărași. Cum s-au dat de gol în fața jandarmilor

Droguri ascunse în ouă Kinder. Trei tineri au fost prinși, duminică seara, de jandarmii din Călărași. A fost deschisă o anchetă.
18.03.2024 | 12:53
Trei tineri prinsi cu droguri ascunse in oua Kinder in Calarasi Cum sau dat de gol in fata jandarmilor
Droguri ascunse în ouă Kinder, în Călărași. colaj Fanatik/ Foto News.ro
ADVERTISEMENT

Trei tineri au fost prinși cu droguri ascunde în ouă Kinder. Incidentul a avut loc duminică seara, 17 martie, în municipiul Călărași, protagoniști fiind trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani.

Droguri ascunse în ouă Kinder. Cum au fost prinși trei tineri din Călărași

Au ascuns mai multe fragmente vegetale, cel mai probabil de canabis, în recipiente pentru ouă cu surprize. Apoi au ieșit pe străzile din Călărași. S-au dat de gol în fața jandarmilor, care patrulau prin zona respectivă.

ADVERTISEMENT

În momentul în care au văzut forțele de ordine, cei trei tineri au devenit, brusc, foarte agitați. Comportamentul lor a stârnit suspiciuni, așa că reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași i-au legitimat.

Totodată, jandarmii au efectuat un control corporal asupra lor, moment în care au descoperit „bucăţi de fragmente vegetale, susceptibile a fi substanţe interzise”. Oamenii legii au găsit drogurile ascunse în ouă Kinder, pe care le țineau în mânca bluzei și în pantaloni.

ADVERTISEMENT

Plicurile respective au fost ridicate și confiscate. Acestea au fost preluate de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, care continuă cercetările în acest caz, potrivit jandarmilor din Călărași.

O bătrână de 87 de ani a devenit traficantă de droguri, în Ialomița

Un caz ireal a ieșit la iveală, la începutul lunii martie, atunci când o bătrână de 87 de ani din județul Ialomița a intrat în vizorul autorităților, după ce ar fi vândut cocaină și canabis. Femeia era coordonată de nepotul ei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul se află în închisoare tot pentru trafic de droguri. Pentru a nu-și pierde clienții, acesta a hotărât să apeleze la bunica sa, care l-a ajutat să își continue activitatea ilegală, deși se afla în spatele gratiilor.

Totul s-a întâmplat în perioada iunie 2023-februarie 2024. Au fost percheziții DIICOT la locuința femeii. Cu acest prilej, oamenii legii au descoperit 22 de pungi din plastic transparent, cu circa 2,4 kilograme de canabis și 44.950 de lei.

ADVERTISEMENT

Însă, bătrâna nu recunoaște faptele și spune că nu știa despre existența drogurilor în gospodăria sa. Susține că banii găsiți de anchetatori ar fi, de fapt, economiile ei. Femeia se află sub control judiciar.

ADVERTISEMENT