Life

Trenul de lux din România care i-a înnebunit deja pe turiști. Are aceleași prețuri ca și CFR, dar arată incredibil

Trenul de lux din România. Turiștii, fascinați de cum arată și de condițiile de transport pe care le asigură. Prețurile, identice rutelor CFR.
21.07.2023 | 18:14
Trenul de lux din Romania care ia innebunit deja pe turisti Are aceleasi preturi ca si CFR dar arata incredibil
Trenul dispune de cușeta cu duș. Sursa foto: captură video Instagram boardingpass.ro, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Transportul feroviar din  România are și părți bune, dincolo de nemulțumirile legate de timpul sosirii la destinație sau igienă. Un tren de lux îi fascinează pe călători. Prețurile pe care le are sunt similare cu cele de la CFR, iar condițiile sunt peste așteptări.

Trenul de lux din România. Are cabină de duș și paturi confortabile

Dacă obișnuiți să mergeți cu trenul, poate ați auzit de ”ASTRA TRANS CARPATIC”. Este un tren privat și, deși ar părea că are prețuri mult peste cele ale CFR, nicidecum. Asta având în vedere că pe parcursul transportului poți dormi în paturi confortabile în cușetă, te bucuri de igienă și, mai mult, de o baie ca acasă.

ADVERTISEMENT

Baia din trenul ”ASTRA TRANS CARPATIC” este dotată cu cabină de duș, ceea ce înseamnă că te poți spăla pe întreg corpul în timpul călătoriei, o toaletă mai modernă și o chiuvetă la fel de modernă. Aceste detalii atrag mulți călători, care se miră că există un astfel de tren la noi în țară.

Acest tren nu are rute, însă, în toată România. Se deplasează în anumite zone. ”ASTRA TRANS CARPATIC SRL” asigură transportul feroviar pe direcțiile: Constanța-București Nord-Craiova-Timișoara-Arad, București Nord- Brașov, București Nord-Titu, București Nord-Constanța-Mangalia.

ADVERTISEMENT

Cât costă să mergi cu acest tren de lux. Ce părere au pasagerii

Referitor la costuri, aflați că prețul unei rute București-Brașov, de exemplu, este același ca o rută pe care o plătești unui tren de stat, al CFR-ului. Între timp, mijlocul de transport începe să capete notorietate tot mai mare pe rețelele de socializare. Unii oameni consideră că noi, românii, nu vom ști să-l apreciem.

”Foarte frumos,dar la cat e romanul de civilizat ma intreb cum o sa arate dupa o luna.La noi gradul de nesimtire e foarte ridicat!”/ ”Nu oricine trebuie sa isi ia bilet aici”, sunt o parte dintre reacțiile oamenilor, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

O persoană, însă, a ținut să le atragă atenția celor care îi blamează pe români pentru comportamentul iresponsabil pe care l-ar avea față de tren. Aceasta le-a amintit că, de fapt, ei sunt ”românii” despre care vorbesc și că, astfel, de ei depinde dacă trenul va fi întreținut.

”Multe comentarii despre cat e de necivilizat “romanul” si ca nu o sa ramana asa. Pai voi nu sunteti tot romani? Daca voi nu dati un exemplu bun in jurul voatru nici nu o sa se schimbe ceva.

ADVERTISEMENT

Daca voi nu pastrati curatenia si nu ii trageti la raspundere pe romanii din jurul vostru, nu o sa ramana asa curat. Noi suntem romanii, noi trebuie sa ne educam si sa ii educam pe cei din jurul nostru”, a mai scris o altă persoană pe Instagram.

ADVERTISEMENT