Sport

Eugen Trică a fost demis de la FCU Craiova 1948! Clubul a făcut anunțul oficial

Eugen Trică nu mai este antrenorul FCU Craiova 1948. A fost demis sâmbătă, după înfrângerea suferită pe propriul teren contra celor de la Academica Clinceni, scor 1-2.
11.12.2021 | 14:15
Eugen Trica a fost demis de la FCU Craiova 1948 Clubul a facut anuntul oficial
ADVERTISEMENT
11-12-2021
12:21

FCU Craiova 1948 a renunțat la serviciile lui Eugen Trică

FCU Craiova 1948 schimbă din nou antrenorul! Eugen Trică a fost demis după înfrângerea pe care oltenii au suferit-o vineri, în fața celor de la Academica Clinceni, scor 1-2.

“Eugen Trică și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Clubul îi mulțumește pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei și îi urează mult succes în următoarele provocări”, este anunțul oficial făcut de club.

Eugen Trică a fost doar patru etape antrenor la FCU Craiova 1948 și a suferit trei înfrângeri, cu CFR Cluj, FC Voluntari și Academica Clinceni. A obținut un singur punct, o remiză albă cu Dinamo. Trică a promovat-o pe FCU în Liga 1, dar a fost demis înainte de startul sezonului.

Adrian Mutu a fost antrenorul FCU Craiova 1948 în startul sezonului, iar Flavius Stoican a prins și el o scurtă perioadă pe bancă, înainte de numirea lui Eugen Trică.

Patronul oltenilor este nemulțumit de jocul prestat de fotbaliștii săi și are impresia că nici fizic nu mai stă atât de bine echipa ca la începutul campionatului.

Eugen Trică ar fi al treilea antrenor schimbat de FC U Craiova după doar 19 etape jucate în Casa Pariurilor Liga 1, pe banca tehnică a oltenilor fiind la început Adrian Mutu, înlocuit ulterior de Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu e nemulțumit și vrea să îl dea afară și pe Eugen Trică de la FC U Craiova

Adrian Mititelu e nemulțumit de jocul lui FC U Craiova și se gândește serios să îl înlocuiască pe Eugen Trică, tehnician care a revenit pe parcursul sezonului în Bănie, el fiind antrenorul care a promovat echipa în sezonul trecut.

„Echipa nu joaca nimic, parcă nici fizic nu mai stăm bine. Suntem morți pe teren, nu se mai poate așa”, ar fi transmis Adrian Mititelu unor apropiați, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova ocupă locul 14 din 16 în momentul de față, doar Dinamo și Academica Clinceni stând mai slab în campionat decât echipa lui Adrian Mititelu.

Eugen Trică a recunoscut că ia în considerare și o demisie dacă rezultatele nu sunt cele scontate de el și de conducere: „Să fiți siguri că dacă nu am performanțe voi pleca singur, fără rezultate nu pot da ochii cu suporterii”.

ADVERTISEMENT

„Eugen Trică greșește!”

Lucian Goian a comentat declarațiile lui Eugen Trică de la finalul partidei dintre FC U Craiova și Academica Clinceni, taxându-l pe tehnician:

„Închizi uşa şi poţi să le spui ce ai de spus jucătorilor. Cred că Eugen Trică greşeşte, pentru că el e antrenor. El şi jucătorii mai au meciuri.

ADVERTISEMENT

Stau faţă în faţă şi se uită unul în ochii altuia în vestiar. Jucătorii citesc presa, nu poţi să spui ceva urât de jucători, trebuie să spui că toţi răspund de situaţie, chiar şi tu”.

„Dacă declari asta, renunţi la luptă? E ca şi cum te speli pe mâini cu reacţia asta. Din punctul meu de vedere, greşeşte.

Cred că trebuie să salvezi cât poţi, pentru că e un moment foarte greu pentru echipă”, a mai spus Lucian Goian, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT