Fotbal international

Lionel Messi, umilit în Franța! Gest reprobabil al fanilor cu tricoul starului argentinian. Foto

Francezii nu pot să treacă peste înfrângerea dramatică din finala Campionatului Mondial, iar Lionel Messi e inamicul public numărul unu în Hexagon.
20.12.2022 | 10:43
Lionel Messi umilit in Franta Gest reprobabil al fanilor cu tricoul starului argentinian Foto
Lionel Messi a marcat 3 goluri în marea finală împotriva Franței. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Suporterii naționalei Franței au făcut haos în Paris și în alte orașe din țară după ce „Cocoșul Galic” a pierdut marea finală, iar presa l-a distrus pe arbitrul partidei, L’Équipe acordându-i nota 2.

Francezii, gest incredibil la adresa lui Lionel Messi

Tricoul lui Lionel Messi e folosit pe post de preș într-un bar din Franța! Imaginea e și mai dezgustătoarea ținând cont că este vorba de echipamentul lui Messi de la PSG, cu numărul 30.

ADVERTISEMENT

Toți clienții care călcau pragul acestui local erau rugați să șteargă pe picioare cu tricoul lui Lionel Messi, care pare destul de șifonat și murdar.

Francezii, derapaje și la adresa propriilor jucători

Tchouameni, Kolo Muani și Coman au fost nevoiți să își închidă secțiunea de comentarii de pe conturile de social media, fiind făcuți „maimuțe și cioroi”.

ADVERTISEMENT

Fanii nu au putut trece peste ratările din penalty ale lui Tchouameni și Coman, în timp ce Kolo Muani a irosit o șansă uriașă la ultima fază din prelungiri. Bayern Munchen a condamnat atacurile rasiste, iar reacțiile au apărut în toată Franța.

Ce recorduri a stabilit Lionel Messi după ce a devenit campion mondial cu Argentina

Lionel Messi a devenit jucătorul implicat în cele mai multe faze decisive din istoria Campionatului Mondial: 21 de goluri, 13 reușite și 8 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Starul naționalei Argentinei este singurul jucător care a reușit să marcheze în fiecare dintre cele cinci meciuri din fazele eliminatorii, deși până la Mondialul din Qatar nu reușise să înscrie decât în grupe.

După „dubla” din finală a devenit al patrulea cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, depășindu-l pe Pele.

ADVERTISEMENT

Tot Messi a bătut și recordul de meciuri jucate la Campionatele Mondiale: 26, cu unul mai mult decât Lothar Mattheus, legenda naționalei Germaniei.

Lionel Messi a doborât chiar și un record al lui Ronaldo Nazario da Lima. Devine cel mai bun marcator din America de Sud în competițiile internaționale: Campionatul Mondial și Copa America, cu 26 de goluri, unul mai mult decât fostul mare atacant brazilian.

Lionel Messi a devenit și cel mai bun pasator la Campionatul Mondial și singurul care a reușit să ofere cel puțin un assist la cinci Cupe Mondiale.

ADVERTISEMENT