Sport

Triple B sperie SuperLiga! FCU Craiova, prezentare de top a echipamentelor

Chiar în ziua în care a început un nou sezon de SuperLiga, FCU Craiova și-a prezentat într-un mod fastuos noile echipamente.
14.07.2023 | 22:19
Chiar în ziua în care a început un nou sezon de SuperLiga, FCU Craiova și-a prezentat într-un mod fastuos noile echipamente. Sursă foto: Facebook Fotbal Club Universitatea 1948
ADVERTISEMENT

Formația patronată de Adrian Mititelu va debuta în noua stagiune într-un meci extrem de dificil cu FCSB. Partida se va desfășura la Târgu Jiu, iar biletele s-au vândut ca pâinea caldă.

Prezentare fabuloasă a echipamentului la FCU Craiova

Până la primul joc din sezonul 2023-2024, FCU Craiova și-a prezentat noile echipamente. Oltenii au făcut un adevărat show în mediul online și se pot mândri că vor avea unele dintre cele mai frumoase tricouri din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Mai mulți jucători ai echipei lui Adrian Mititelu au participat la ședința foto, însă vedetele prezentării au fost cei trei jucători care formează ”Triple B”. Este vorba de Bauza, Bahassa și Baeten, trei dintre cei mai importanți jucători ai oltenilor.

”Este cunoscut faptul că, în decursul anilor, FC Universitatea Craiova a beneficiat de echipamente de top. La fel se va întâmpla și în sezonul 2023 – 2024. Alb-albaștrii vor merge tot pe linia Adidas, cu un set pentru acasă și unul pentru deplasare.

ADVERTISEMENT

Pentru prima dată din 2017, de la revenirea în competiții, echipamentul va avea, ca element definitoriu de design, un guler. Echipamentul pentru meciurile de acasă are imprimeul tradițional alb-albastru, cu gulere albe, iar inscripționarea tricourilor este făcută cu corpuri de literă vintage, care amintesc de echipa de legendă a Craiovei. În deplasare va fi folosită culoarea gri, iar gulerele sunt negre”, a scris FCU Craiova pe site-ul oficial al clubului.

Fanii entuziasmați de noile echipamente

Suporterii FCU Craiova s-au arătat încântați de noile echipamente pe care le vor purta favoriții în sezonul 2023-2024 și au lăudat alegerea făcută, așteptând acum ca echipa să aibă rezultate pe măsură.

ADVERTISEMENT

”Superbe! Cel mai frumos echipament din țară! Urmează ca jucători să le dea și mai multa frumusețe! Forța ȘTIINȚA!” sau ”Chiar cel mai frumos din România! Forza Știința!”, au scris fanii pe pagina de Facebook a clubului.

”Foarte frumos. Are ceva din aerul adevăratei Universitatea din anii ’80. Cel mai frumos din SuperLiga”, ”Foarte frumoase, acum să dăm tot ce avem mai bun. Forza Știința” sau ”De departe cel mai frumos și calitativ echipament din România”, sunt alte comentarii ale suporterilor.

ADVERTISEMENT

Patronul Adrian Mititelu se vede constrâns să schimbe numele lui FCU Craiova 1948, după ce a pierdut palmaresul istoric al Universității Craiova. Patronul oltenilor a venit cu detalii și a anunțat că are mai multe variante la dispoziție pentru redenumirea echipei.

ADVERTISEMENT
Tags: