Life

Truc secret exclusiv pentru femei. De ce este bine să dați cu fixativ în pantofi

Fixativul este perfect când vrei să-ți coafezi podoaba capilară, dar poate fi folosit cu care încredere și în alte situații. De ce e bine să-l pulverizezi în încălțăminte.
13.08.2022 | 13:42
Truc secret exclusiv pentru femei De ce este bine sa dati cu fixativ in pantofi
Pont util cu fixativ pentru pantofi. De ce este indicat înainte de a te încălța. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zilele astea foarte mulți utilizatori din social media au observat un truc secret exclusiv pentru femei. FANATIK îți spune de ce este bine vă dați cu fixativ înainte de a purta încălțămintea preferată, mai ales pe timpul verii.

Pont util cu fixativ pentru pantofi. De ce este indicat înainte de a te încălța

Fixativul de păr te ajută să ai o încălțăminte foarte confortabilă și te ajută să nu transpiri în sezonul estival. În plus, nu vei mai avea nicio problemă cu umezeala din pantofi care cauzează frecvent răni și bășici.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi în interior spray. Mare atenție, acesta trebuie utilizat de la o distanță de aproximativ 30 de cm. În felul acesta nu vei mai avea niciun fel de problemă cu transpirația pielii.

În plus, fixativul previne alunecarea picioarelor atunci când femeile nu poartă șosete sau dres. Este un pont simplu și la îndemână care funcționeză de minune mai ales în cazul pantofilor decupați sau cu toc foarte înalt.

ADVERTISEMENT

Cum mai poate fi folosit fixativul de păr

Fixativul de păr are mai multe întrebuințări, una dintre acestea având legătură cu petele de produse cosmetice. Sprayul îndepărtează substanțele greu de spălat pentru că funcționează exact ca un agent degresant.

Pulverizați fixativul direct pe pata de ruj, fond de ten sau mascara și lăsați-l să acționeze timp de aproximativ 15 minute. La final folosiți o cârpă curată pentru a șterge petele de pe hainele preferate. Ulterior, se bagă la spălat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, articolele din piele pot fi curățate foarte ușor cu ajutorul unui tub de fixativ. Durează mai mult, dar rezultatele vor fi pe măsură!

Totodată, sprayul poate fi de un mare ajutor în cazul unui fermoar care nu se mai închide. Este vorba de o soluție care ajută fermoarul să stea închis pentru că acționează la fel ca un lipici și ține dinții împreună.

ADVERTISEMENT

Din păcate, procesul trebuie repetat de fiecare dată când deschideți și spălați articolul vestimentar, de aceea este o soluție tenporară.

ADVERTISEMENT
Tags: