Life

Trucul care te ajută să dormi mai bine. Aplică această tehnică simplă timp de un minut și vei adormi instant

Sfatul datorită căruia poți avea un somn odihnitor. Pune în practică acest pont preț de un minut și nu vei regreta deloc.
28.01.2024 | 10:00
Trucul care te ajuta sa dormi mai bine Aplica aceasta tehnica simpla timp de un minut si vei adormi instant
Sfatul datorită căruia poți avea un somn odihnitor. Pune în practică acest pont preț de un minut și nu vei regreta deloc. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Trucul care te ajută să dormi mai bine. Aplică această tehnică simplă timp de un minut și vei adormi instant. Metoda este realizată de un medic extrem de cunoscut în străinătate, care promite avantaje surprinzătoare.

Sfatul datorită căruia poți avea un somn odihnitor. Pune în practică acest pont preț de un minut și nu vei regreta deloc

Sfatul datorită căruia poți avea un somn odihnitor. Pune în practică acest pont preț de un minut și nu vei regreta deloc. Doctorul Andrew Weill, absolvent al Universității Harvard, susține că știe ce trebuie să faci în această situație.

ADVERTISEMENT

Medicul garantează că oamenii nu vor mai adormi greu în fiecare seară dacă aleg să apeleze la tehnica sa revoluționară. Aceasta le promite tuturor că vor reuși să fie în lumea viselor la scurtă vreme după ce s-au așezat în pat.

Denumită „4-7-8 breathing techique” (tehnica respiraţiei 4-7-8) metoda este foarte ușor de folosit. Conform drweil.com, tot ce trebuie să faci este să atingi cerul gurii cu vârful limbii pe tot parcursul procesului, adică până când vei adormi.

ADVERTISEMENT

În plus, doctorul spune că e foarte important să expiri mai întâi zgomotos și apoi să te pregătești pentru metoda recomandată. Așadar, închide gura şi numără până la patru în gând, în timp ce tragi aer în piept cât mai relaxat cu putinţă.

Menţine aerul în piept timp de 7 secunde. În tot acest interval trebuie să îți permiți să fii relaxat în profunzime. Ulterior, trucul spune că trebuie să eliberezi aerul din piept, expirând pe gură, zgomotos, pentru circa 8 secunde.

ADVERTISEMENT

Procesul se repetă încă de 3 ori, așadar e bine să se facă de la cap la coadă de 4 ori pentru a te bucura de toate beneficiile sale și pentru a reuși să adormi rapid, în mai puțin de 1 minut. Somnul va fi unul profund.

Tehnica lui Andrew Weil, bazată pe respirație

Andrew Weil a dezvăluit la un moment dat că tehnica revoluționară pe care o promovează se bazează foarte mult pe respirație și pe controlarea acesteia. Trucul care te ajută să adormi repede e conceput pe o metodă yoghină numită pranayama.

ADVERTISEMENT

În situația în care este metoda e practicată în mod regulat, sunt șanse foarte mari să te bucuri de un somn bun și fără întreruperi încă de când te așezi în pat. Pontul spune că inspirați 4 secunde, să vă țineți respirația 7 secunde și să expirați timp de 8 secunde.

ADVERTISEMENT
Tags: