Life

Trucul care te ajută să economisești bani dacă ai Playstation. Posesorii de PS5 sunt încântați

Opțiunea care te ajută să salvezi sume importante de bani dacă ești posesor de Playstation. Nu mulți pasionați de jocuri cunosc acest truc.
21.02.2024 | 11:35
Trucul care te ajuta sa economisesti bani daca ai Playstation Posesorii de PS5 sunt incantati
Cum poți să economisești bani dacă ai Playstation. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre posesorii unui Playstation, atunci trebuie să cunoști următoarele trucuri. Nu multă lume știe faptul că se pot economisi o mulțime de bani cu ajutorul a două metode simple. Așadar, dacă vrei să te joci și să nu cheltui prea mult, iată ce ar trebui să faci!

Cea mai bună metodă de a salva bani dacă ai Playstation

Playstation este, în continuare, unul dintre cele mai râvnite device-uri de către cei pasionați de jocuri. Dacă faci parte din categoria persoanelor care se joacă destul de mult, dar vrea să economisească și bani, atunci acesta este trucul care te poate salva.

ADVERTISEMENT

Nu mulți dintre cei care au Playstation cunosc opțiunea care îi poate ajuta să salveze sume importante de bani. Este vorba despre ”wishlist” sau lista de dorința, așa cum o mai numesc unii.

Potrivit thesun.co.uk, această listă are câteva avantaje pe care este bine să le cunoști. În cazul Playstation5, wishlist este disponibilă ca funcție standard. Asta înseamnă că poți trece acolo toate jocurile pe care îți dorești să le ai în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Unul dintre marile avantaje ale acestei liste este faptul că îți trimite notificări. Și nu orice fel de notificări, ci unele legate de reducerile disponibile la jocurile preferate. Atunci când jocul respectiv este mai ieftin în magazinul oficial Sony, vei primi o notificare.

Pe termen lung, această notificare te poate ajuta să salvezi mulți bani. Chiar dacă este destul de dificil să aștepți, unele oferte merită din plin. De ce să arunci cu banii din prima, când poți cumpăra același joc, la un preț mult mai bun?!

ADVERTISEMENT

Al doilea avantaj ”salvator” este, de cele mai multe ori, trecut cu vederea de posesorii de Playstation. Acest secret a fost dezvăluit de un utilizator pe celebra platformă Reddit.

”Am aflat asta acum. Dacă ai un joc pe lista ta de dorințe, ești notificat când acel joc devine disponibil în cadrul serviciului PS Plus.”, a scris acesta în online.

ADVERTISEMENT

Cum poți activa wishlist și ce înseamnă PS Plus

PS Plus este un abonament lunar care îți asigură accesul la o galerie de jocuri care se schimbă în permanență. Aici, găsești cele mai populare jocuri, iar vestea bună abia acum vine.

Jocurile disponibile în PS Plus pot fi accesate fără a fi cumpărate direct. Dacă unul dintre jocurile din wishlist-ul tău ajunge în PS Plus, atunci vei fi primi o notificare.

Utilizatorii de Playstation sunt foarte încântați de aceste opțiuni. Mulți dintre ei susțin, în mediul online, că au reușit să economisească foarte mulți bani datorită acestor trucuri.

”Nu-i așa că este minunat? De aceea îmi folosesc lista de dorințe mereu.”, ”Am citit o mulțime de lucruri despre PlayStation în ultima vreme pentru că tocmai mi-am luat unul și acesta a fost unul dintre cele mai bune sfaturi.”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din online.

Pentru a adăuga un joc pe lista ta de dorințe în PS5, tot ce trebuie să faci este să apeși pe iconița inimii în magazinul online sau în aplicație, atunci când vezi un joc. Notificările pe care le vei primi vin prin intermediul PS5, dar și iPhone sau Android, dacă folosești aplicația.

ADVERTISEMENT
Tags: