Sport

Anunțul lui Tuchel după ce Bayern l-a pierdut pe Drăgușin și l-a primit pe Dier

Thomas Tuchel a făcut un anunț după ce l-a pierdut pe Radu Drăgușin și l-a primit în schimb pe Eric Dier. Tehnicianul lui Bayern Munchen se arată mulțumit cu varianta de rezervă.
11.01.2024 | 15:02
Anuntul lui Tuchel dupa ce Bayern la pierdut pe Dragusin si la primit pe Dier
Thomas Tuchel a făcut un anunț după ce l-a pierdut pe Radu Drăgușin și l-a primit în schimb pe Eric Dier. Tehnicianul lui Bayern Munchen se arată mulțumit cu varianta de rezervă. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei naționale a ales să meargă la Tottenham și a refuzat-o pe Bayern Munchen, cea mai titrată echipă din Bundesliga. Toți au fost uimiți de alegerea fotbalistului român, chiar și șefii formației bavareze. Tuchel a făcut, între timp, un anunț după ce l-a pierdut pe Drăgușin și l-a primit pe Dier.

Tuchel, anunțul făcut după ce l-a pierdut pe Drăgușin și l-a primit pe Dier

Antrenorul clubului din Germania s-a arătat mulțumit cu varianta de rezervă pe care a primit-o la Bayern Munchen. Thomas Tuchel a făcut un anunț după ce l-a pierdut pe Radu Drăgușin și l-a primit în schimb pe Eric Dier. Se pare că tehnicianul va profita de calitățile englezului care poate juca atât ca număr 6, dar și în centrul apărării.

ADVERTISEMENT

“Este un specialist în centrul apărării. L-am luat pentru această poziție, poate juca apărător central stânga sau apărător central dreapta. A fost folosit și pe poziția de număr 6 în Premier League acum câțiva ani.

Eric Dier se află în oraș și încercăm să finalizăm transferul pentru a avea o opțiune în plus în apărare. Așteptăm să fie totul gata”, a spus Thomas Tuchel, potrivit lui Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT

Planul de rezervă al lui Bayern, pus în aplicare după refuzul lui Radu Drăgușin

Bayern Munchen a pus în aplicare planul de rezervă după refuzul lui Radu Drăgușin. Bavarezii au ales să îl cumpere pe Eric Dier de la Tottenham. Pentru serviciile englezului, aceștia au achitat 4 milioane de euro, iar contractul va fi valabil până la finalul lui 2025. Potrivit lui Fabrizio Romano, acum se lucrează la ultimele detalii ale contractului oficial.

Motivele pentru care Radu Drăgușin a refuzat Bayern Munchen

Internaționalul român a decis să nu meargă în Germania din mai multe motive. Se pare că Radu Drăgușin și-a dorit de mult timp să evolueze în Premier League, așa cum susține impresarul său, Florin Manea.

ADVERTISEMENT

Pe lângă acest lucru, fundașul avea o concurență mult prea mare pentru postul de titular la Bayern, acolo unde se regăsesc Upamecano, Kim Min-Jae și De Ligt. În schimb, cu acest lucru nu se va confrunta la Tottenham, deoarece actualii titulari ai londonezilor sunt accidentați, Romero și Van de Ven. Eric Dier este la Munchen, iar calitățile românului sunt cu mult peste cele ale veteranului Ben Davies.

Iar un ultim punct care a dus la decizia fotbalistului de a nu merge în Bundesliga ține de faptul că bavarezii au intrat mult prea târziu pe fir, atunci când decizia lui Drăgușin era deja luată.

ADVERTISEMENT
  • 30 de milioane de euro este suma de transfer pentru Radu Drăgușin la Tottenham, cu tot cu bonusuri
  • 21 de ani este vârsta fundașului din naționala României
ADVERTISEMENT