News

Tudor Chirilă, atac la adresa lui Mugur Isărescu, după numirea Vioricăi Dăncilă: „E o flegmă peste obrazul meritocrației”

Tudor Chirilă îl atacă pe Mugur Isărescu, după angajarea Vioricăi Dăncilă la BNR.
19.05.2021 | 20:47
Tudor Chirila atac la adresa lui Mugur Isarescu dupa numirea Vioricai Dancila E o flegma peste obrazul meritocratiei
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă l-a atacat pe Mugur Isărescu, după ce Viorica Dăncilă a fost angajată la BNR. În stilul său caracteristic, acesta nu s-a ferit să își exprime nemulțumirea folosind cuvinte grele.

Tudor Chirilă îl atacă pe guvernatorul BNR, după angajarea Vioricăi Dăncilă

Cântărețul l-a criticat pe Mugur Isărescu pentru decizia de a o angaja pe Viorica Dăncilă pe postul de consilier BNR și nu s-a ferit să își arate sentimentele provocate de această alegere.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta a spus că acest gest arată că în politica românească cea care face legea este mafia. Totodată, el a spus că speră ca actualul guvernator al BNR, Mugur Isărescu, să reconsidere decizia.

„Cooptarea Vioricăi Dăncilă pe un post de consilier la BNR e o flegmă peste obrazul Meritocrației. E momentul ăla când se confirmă faptul că până și la cel mai înalt nivel funcționează mafia, recompensele politice, strângerile de mână transpartinice, mentalitate de clan.

ADVERTISEMENT

Sper ca Mugur Isărescu să revină la sentimente mai bune față de propria conștință și să procedeze la reevaluare. E greu să le spunem copiiilor noștri că nu tre să facă nimic ca să ajungă foarte sus. Ah, scuze, tre să intre într-un partid”, a spus Tudor Chirilă, pe pagina sa de Facebook.

Viorica Dăncilă, angajată la BNR. Ce salariu are

Viorica Dăncilă a fost angajată oficial la BNR pe postul de consultat pentru economia verde, potrivit unui anunț al instituției. Inițial, s-a crezut că aceasta va face parte din cabinetul guvernatorului BNR, informație care a fost clarficată și infirmată.

ADVERTISEMENT

Motivația pentru alegerea Vioricăi Dăncilă în cadrul BNR este experiența sa în Parlamentul European, dar și faptul că a fost premier al țării noastre.

„Doamna Dăncilă este angajată consultat în Departamentul pentru economia verde. A fost europarlamentar atâţia ani, are legături în Parlamentul European. Doamna Dăncilă a fost şi prim-ministru.

ADVERTISEMENT

Mircea Paşcu va fi unul dintre aceşti consultanţi care se va ocupa de geopolitică”, a spus Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Naţională a României.

Biroul în care va lucra Viorica Dăncilă are cinci persoane și a fost înființat abia anul trecut. Fostul candidat la președinția România va primi un salariu lunar de circa 10.000 de lei pe lună pentru munca sa de la BNR.

ADVERTISEMENT