Life

Mesajul copleșitor transmis de Tudor Gheorghe, la un an de la moartea soției: “Cea mai tristă perioadă din viața mea”

Regretata actriță Georgeta Luchian s-a stins din viață în luna ianuarie a anului trecut, la vârsta de 86 de ani. Ce mesaj a transmis Tudor Gheorghe, la un de de an de la nefericitul eveniment.
28.01.2022 | 18:42
Mesajul coplesitor transmis de Tudor Gheorghe la un an de la moartea sotiei Cea mai trista perioada din viata mea
A trecut un an de la moartea actriței Georgeta Luchian, soția lui Tudor Gheorghe. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A trecut un an de la moartea actriței Georgeta Luchian Tudor, soția cântărețului Tudor Gheorghe. Artistul nu și-a putut reveni complet, după pierderea suferită, nici măcar acum.

Solistul din Oltenia a transmis un mesaj mesaj emoționant pe pagina sa personală de Facebook, la o zi după ce s-a împlinit un an de când femeia care i-a fost alături mai bine de jumătate din viață a decedat.

ADVERTISEMENT

Tudor Gheorghe: „Rămășițele acestor zile și nopți vor rămâne agățate de sufletul meu”

Actrița Georgeta Luchian Tudor s-a stins din viață pe 26 ianuarie 2021, după ce a fost infectată cu coronavirus. Artista avea 86 de ani, dintre care peste 55 i-a trăit alături de Tudor Gheorghe, bărbatul cu care a împărțit atât scena, cât și viața personală.

La un an de la această zi, cântărețul a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj emoționant. Tudor Gheorghe nu poate trece peste pierderea persoanei iubite și spune că această tragedie îl va marca întotdeauna.

ADVERTISEMENT

„Acum un an, treceam prin cea mai tristă perioadă din viața mea. Doamna Tudor se stingea la ATI, după 20 de zile de luptă cu SARS-CoV-2. Ne-a luat multe luni să ne revenim.

Voi mai zâmbi? Desigur, dar rămășițele acestor zile și nopți vor rămâne agățate de sufletul meu. Mereu.”, a dezvăluit interpretul.

ADVERTISEMENT

Tudor Gheorghe, declarație tulburătoare după moartea soției

În vara anului trecut, la câteva luni de la moartea regretatei actrițe, Tudor Gheorghe spunea despre aceasta că i-a fost întotdeauna cel mai mare sprijin și că alături de Georgeta Luchian și-a petrecut cei mai frumoși ani din viață.

„Ea mi-a fost un sprijin absolut. Ea s-a sacrificat într-un fel, deși era o foarte bună actriță. Ea s-a sacrificat, punându-se practic în slujba mea.”, a declarat artistul în emisiunea „Legendele”, conform click.ro.

ADVERTISEMENT

Cum și-a cunoscut Tudor Gheorghe soția?

Rapsodul a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină parteneră de viață, colegă de scenă și confidentă pe vremea când încă nu împlinise 18 ani. Tudor Gheorghe își amintește cu drag de acele momente și de felul în care frumusețea actriței Georgeta Luchian l-a fascinat.

„Eram student, deci o știam din facultate. Era mai mare decât mine, era în anul IV, eu eram în anul I și la intrarea din holul din institut, pe Strada Măgureanu nr. 1, deasupra Teatrului Bulandra, acolo era Institutul de Teatru, era un panou.

Ea era acolo și era cea mai frumoasă. Și eu mă uitam la ea și ziceam ‘Doamne, ce mișto e gagica aia’. Îți dai seama? N-aveam 18 ani”, a povestit Tudor Gheorghe, pentru sursa citată anterior.

Tudor Gheorghe și Georgeta Luchian s-au căsătorit în anul 1974, nașul lor de cununie fiind celebrul poet Adrian Păunescu.

ADVERTISEMENT