Life

Tudor Gheorghe, probleme medicale înainte de concertul de Crăciun. ”Nu pot vă aduc un dram de bucurie la Sala Palatului”

Tudor Gheorghe a fost nevoit să-și anuleze concertul anual din preajma Crăciunului din cauza sănătății care i-a dat bătăi de cap în ultima vreme.
23.12.2022 | 21:40
Tudor Gheorghe probleme medicale inainte de concertul de Craciun Nu pot va aduc un dram de bucurie la Sala Palatului
Tudor Gheorghe, probleme medicale înainte de concertul de Crăciun. Sursa foto: facebook/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai apreciați artiști din România trece prin clipe dificile după ce problemele de sănătate și-au făcut simțită prezența în ultimul timp. Din acest motiv, Tudor Gheorghe a trebuit să contramandeze spectacolul pe care îl susţine an de an în preajma sărbătorilor de iarnă, la Sala Palatului.

Tudor Gheorghe şi-a anulat concertul de Crăciun din cauze medicale

Concertul numit ”Valsurile mele”, care urma să aibă loc la Sala Palatului din București, a fost anulat după ce Tudor Gheorghe a acuzat ceva probleme de sănătate care nu-i mai permit susținerea unui spectacol la standardele cu care i-a obișnuit pe iubitorii muzicii sale.

ADVERTISEMENT

Celebrul interpret și compozitor a fost cel care i-a înștiințat pe fanii lui că se confruntă cu o răceală destul de severă care nu-i permite să mai performeze.

Tudor Gheorghe a ținut să-i liniștească pe cei care aveau bilete, informându-i că evenimentul tot va avea loc, doar că pe data de 12 ianuarie, de la ora 19:00, în aceeași locație.

ADVERTISEMENT

Dragii mei, îmi pare nespus de rău că acum, în preajma sărbătorilor, nu pot să vă aduc un dram de bucurie la Sala Palatului cu acest spectacol liniștitor.

O răceală parșivă m-a găsit pe drumurile țării, fie prin camere de hotel mai mult sau mai puțin încălzite, fie pe unele scenele unde mai mereu simți cum bate vântul, dar… acum acestea nu mai contează.

ADVERTISEMENT

Vă rog să mă iertați că m-am îmbolnăvit, dar sigur ne vom revedea curând sănătoși, pe 12 ianuarie la Sala Palatului”, a scris maestrul Tudor Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Tudor Gheorghe, împachetări cu nămol pentru a se menține în formă

În urmă cu puțin timp, Tudor Gheorghe admitea în cadrul unui podcast că are obiceiuri pe care le respectă cu strictețe pentru a fi în formă la cei 77 de ani. Împachetările  cu nămol de două ori pe an, dar și grija la alimentație.

ADVERTISEMENT

Gătesc ciorbe de toate felurile. Nepotul meu adoră ciorba de legume. Ciorbele le acresc cu aguridă, cu corcodușe. Prepar în jur de 300 de sarmale, le fac într-o zi! Le fac micuțe, nu sunt prea oltenești.

Bunicul meu le lega cu ață, de exemplu. Varza o pun. Îmi place s-o pritocesc, la butoi. Sarmalele încep să se facă din clipa în care pui varza. Trebuie să fie și varza într-un anume fel. Varza te ajută și la mahmureală”, povestea maestrul.

ADVERTISEMENT
Tags: