Life

Tudor Ionescu, la brațul unei alte blondine după participarea la Power Couple cu soția! Avem imaginile fierbinți

Tudor Ionescu de la Power Couple apare la brațul unei alte femei, o altă blondină decât soția lui, Anamaria! Despre ce e vorba?
28.03.2024 | 16:15
Tudor Ionescu la bratul unei alte blondine dupa participarea la Power Couple cu sotia Avem imaginile fierbinti
Tudor Ionescu de la Power couple, cu altă femeie. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Tudor Ionescu, la brațele altei femei după participarea la Power Couple alături de soția lui, Anamaria! Artistul a lansat un nou proiect muzical cu care ”amenință” serios concurența de pe piață.

Tudor Ionescu de la Power Couple, la brațele unei alte blonde

Tudor Ionescu (Fly Project) dă lovitura după participarea la Power Couple, acolo unde publicul l-a văzut într-o ipostază cu totul inedită, împreună cu soția. Cântărețul a lansat o melodie cu Bianca Tilici, o blondină extrem de frumoasă, una din noile voci ale industriei muzicale românești.

ADVERTISEMENT

Bianca și-a făcut deja loc în topurile de la radiouri, iar colaborarea cu Tudor Ionescu va fi, cu siguranță, una de succes. Nu de alta, dar mai toate piesele lansate de Fly Project au cucerit publicul, ajungând să bucure inclusiv urechile iubitorilor de muzică de pe întreg mapamondul.

„Soarele pe strada mea” se numește cântecul lui Tudor Ionescu, ex-participant la Power Couple. Bianca, partenera de scenă și de videoclip a artistului, a făcut câteva mărturisiri despre melodie.

ADVERTISEMENT

Bianca Tilici, tânăra cu care Tudor (Fly Project) a lansat un videoclip nou

„Cred că Universul a adus Soarele pe strada mea. La un moment dat, m-a întrebat cineva, într-un interviu, cu ce artist îmi doresc cel mai mult să colaborez. Răspunsul a fost Fly Project.

Și acum, 6 luni mai târziu, mi s-a împlinit dorința, de asta zic, soarele e pe strada mea, am manifestat și s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Îl apreciez foarte tare pe Tudor, mereu m-a inspirat și acum chiar colaborăm! Wow! Sper să vă placă și să lăsați Soarele să intre în playlistul vostru!” declară Bianca Tilici.

ADVERTISEMENT

„Soarele pe strada mea” a apărut într-o tabără de compoziție, în 2023. unde Tudor era cu alți artișt renumiți precum Bastien, Luci Nagy, Phenom, Andi Bănică și Misha Miller.

Artistul a explicat cum a ales-o pe Bia

„De aici și până la acest feat nu a fost o cale lungă. Am așteptat doar să se potrivească piesele de puzzle din mintea mea și a întregii echipe. Piesa lipsă a fost o voce altfel, cu un timbru deosebit, așa ne-am gândit la Bianca și iată-ne aici.

ADVERTISEMENT

Într-o lume în care veștile bune sunt rare, în care zilnic avem multe motive să ne întristăm sau să ne supărăm, “Soarele pe strada mea” vine să îți schimbe starea, să îți dea o doză de optimism. Să îți spună că și mâine e o zi, că după rău vine și bine, că soarele ajunge, cu siguranță, și pe strada ta. O dai tare în căști, în mașină sau pe oriunde ești și te eliberezi de gânduri, simți și atât”, povestește Tudor.

Clipul piesei a fost filmat de echipa NGM, care s-a asigurat să existe soare într-o zi friguroasă de filmare. Noua piesă marca Fly Project vine după „Copacabana”, un hit viralizat pe TikTok anul trecut.

Proiectul Fly Project s-a bucurat, de-a lungul anilor, de recunoaștere atât în România, cât și în străinătate. Acum, Tudor s-a gândit să lanseze și o piesă în limba română, dat fiind deja cunoscutele sale melodii în engleză.

ADVERTISEMENT