Sport

Tudorel Stoica îl atenționează pe Gheorghe Hagi după declarațiile despre fiul său: „Îi face rău lui Ianis că îl tot laudă. Nu prea a jucat pe unde a fost“!

Tudorel Stoica, fost coleg cu Gheorghe Hagi, îl critică privind declarațiile despre fiul său, Ianis, considerând că îi poate face rău, iar uneori sunt într-o manieră exagerată.
29.03.2024 | 06:30
Tudorel Stoica il atentioneaza pe Gheorghe Hagi dupa declaratiile despre fiul sau Ii face rau lui Ianis ca il tot lauda Nu prea a jucat pe unde a fost
Tudorel Stoica, discurs dur la adresa lui Hagi, considerat prea subiectiv în legătură cu Ianis / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al Stelei a avut un discurs foarte deschis la adresa declarațiilor „Regelui“ despre fiul său. Tudorel Stoica crede că Hagi îi face mai mult rău decât bine lui Ianis prin declarațiile pe care le face.

Tudorel Stoica, între laude pentru fiul său și sfaturi pentru Hagi

Tudorel Stoica consideră că Gheorghe Hagi, prin laudele excesive la adresa fiului său, este subiectiv. Punctul cheie al discuției sunt declarațiile „Regelui“ post-partidă cu Columbia, pierdută cu 2-3, la Madrid, unde Hagi a fost prezent.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a declarat că Ianis merită mai multe minute, dar și că a fost cel mai bun. De asemenea, acesta l-a mai nominalizat și pe Dennis Man pentru prestațiile bune contra sud-americanilor.

„Cred că Gică îi face rău lui Ianis că îl tot laudă. Îl înțeleg, e tatăl lui, dar Ianis nu prea a jucat pe unde a fost și nu îi face deloc bine“, a spus Tudorel Stoica, conform Digisport.

ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al Stelei pune lipsa constanței lui Ianis Hagi pe seama accidentărilor: „A fost și accidentat. Din păcate, astea sunt lucrurile negative din viața unui fotbalist. Și eu am fost accidentat, depinde cum trecem de momentele astea“, a mai adăugat Tudorel Stoica, conform sursei citate.

Într-o notă părintească, Tudorel Stoica și-a lăudat fiul, pe Alin Stoica, pentru debutul la doar 17 ani la Anderlecht: „Alin, băiatul meu, a debutat la Anderlecht la 17 ani, la o echipă cu jucători foarte mari. Are acasă trofeele de cel mai bun tânăr jucător.“

ADVERTISEMENT

Diferența dintre „omul de fotbal“ Hagi și „tatăl“ Hagi

Tudorel Stoica a mai subliniat și nota de subiectivism a „Regelui“ vizavi de Ianis, considerând că-și apară copilul: „Eu zic că fiecare își apără copilul, îl laudă, dar să spui că a fost declarat cel mai bun, iar echipa a pierdut, mi se pare exagerat. Gică a fost colegul meu, dar cred că exagerează și îi face rău copilului.“

De asemenea, fostul coleg al lui Hagi i-a lăudat talentul lui Ianis, dorindu-i să se impună la club și națională: „Ianis e talentat și speră că se va impune la echipa de club și va juca și pentru națională”, a spus Stoica pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Declarația lui Gheorghe Hagi după partida cu Columbia

„Ce legătură are dacă joacă mai puțin la echipa de club? Mai puțin înseamnă o lună. Asta după o accidentare de un an de zile, dar nu se ține cont. Acasă la el, a fost cel mai bun, decisiv, la fel ca Man. Vorbim despre cei mai decisivi jucători. Contează ce faci când apari la echipa națională. Eu cred că publicul a reacționat așa cum trebuie și cu Irlanda de Nord, și cu Columbia, și Ianis a reacționat cum trebuie, arată că este un jucător decisiv la echipa națională.“, a spus „Regele“ după înfrângerea cu Columbia.

ADVERTISEMENT