Sport

Gică Hagi, mesaj clar după golul lui Ianis din Columbia – România 3-2: ”El și cu Man sunt jucători decisivi”

Gică Hagi s-a întors de la Madrid unde a fost prezent la amicalul România - Columbia 2-3, și crede că Ianis a a avut o prestație remarcabilă.
27.03.2024 | 19:54
Gica Hagi mesaj clar dupa golul lui Ianis din Columbia  Romania 32 El si cu Man sunt jucatori decisivi
Gică Hagi, mesaj clar după golul lui Ianis din Columbia - România 3-2
ADVERTISEMENT

Jucătorul împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves a dat semnalul revenirii ”tricolorilor” în fața sud-americanilor cu golul înscris și consideră că nu are cum să rateze lotul pentru Euro 2024.

Ce a spus Gică Hagi despre evoluția lui Ianis din amicalul Columbia – România 3-2

La întoarcerea în țară după meciul amical Columbia – România, 3-2, Gică Hagi a remarcat prestația avută de fiul său și este de părere că Ianis și cu Dennis Man sunt jucătorii decisivi ai naționalei.

ADVERTISEMENT

”A intrat foarte bine. A făcut-o cum o face din 2021. El și cu Man sunt jucători decisivi la națională. Dacă nu mă înșel vizavi de statistică. Își face treaba, vine cu drag la echipa națională. Mă bucur că îi merge bine. Să o țină tot așa.

Am și eu un băiat și sunt fericit că practică fotbal, a ajuns la un anumit nivel foarte bun și de aceea am și mers la Madrid să văd meciul. Meciul în sine e important pentru că sunt jocuri în care nu ai presiune, vii să te cunoști mai bine, să-ți faci relațiile de joc mai bine. A fost un test foarte bun”, a declarat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, avertisment în privința calității de la Euro

Întrebat despre reglajele care mai trebuie făcute în echipa națională până la turneul final, ”Regele” a evitat elegant răspunsul și a spus că staff-ul tehnic știe mai bine ce este de făcut pentru ca totul să fie pus la punct pentru Euro.

”Noi de afară nu putem să o facem, ei știu mai bine. Au fost două meciuri amicale și atât. După aceea, eu cred că cei care se ocupă… ei lucrează și se gândesc la ce trebuie făcut pentru Euro.

ADVERTISEMENT

E clar că la Euro e nivel bun și ai nevoie de jucători care au experiență internațională, jucători care au arătat că pot, că au potențial. Te duci să te bați cu cei mai buni și trebuie să-i iei pe cei mai talentați și pe cei mai buni”, a afirmat Hagi.

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Adrian Mutu, e de părere că Ianis Hagi, jucătorul care i-a dat mari bătăi de cap lui Edi Iordănescu, a adus un plus în a doua repriză, iar ”Briliantul” a recunoscut la FANATIK SUPERLIGAși-ar fi dorit să-l vadă pe mijlocașul român titular.

ADVERTISEMENT

Florin Manea este de părere că Ianis Hagi este unul dintre jucătorii importanți din anturajul echipei naționale. Acesta a avut din ce în ce mai puține șanse la Alaves, însă agentul FIFA a mărturisit la FANATIK SUPERLIGAacest detaliu nu ar trebui să fie o problemă.

ADVERTISEMENT
Tags: