News

Tupeul unui turist român. A încercat să traverseze cu mașina pârtia de schi, pentru a lăsa bagajul la hotel

Un turist român a uimit întreaga țară prin tupeul de care a dat dovadă. A decis să își ducă bagajul la hotel traversând cu mașina pârtia.
07.01.2024 | 18:52
Tupeul unui turist roman A incercat sa traverseze cu masina partia de schi pentru a lasa bagajul la hotel
Tupeul unui turist român. A încercat să traverseze cu mașina pârtia de schi. Foto Facebook Jandarmeria Caraș-Severin
ADVERTISEMENT

Tupeul unui turist român a uimit o țară întreagă. Bărbatul a încercat să traverseze cu mașina pârtia de schi. S-a întâmplat în stațiunea Muntele Mic, din județul Caraș-Severin, iar explicația dată oamenilor legii este halucinantă.

Tupeul unui turist român, care a vrut să traverseze pârtia de schi cu mașina

Un nou exemplu că inconștiența și tupeul unora dintre turiștii din România pot ajunge la un alt nivel. De această dată, „protagonist” este un bărbat care a ales să ajungă la unitatea de cazare, într-o stațiune montană, printr-o metodă … neobișnuită.

ADVERTISEMENT

Fără să stea pe gânduri și ignorând faptul că punea în pericol schiorii aflați în locul respectiv, șoferul a traversat cu autoturismul două pârtii. Deși a văzut semnalele care interziceau acest lucru, bărbatul nu le-a respectat.

Însă, aventura lui s-a încheiat așa cum nu își dorea. Bărbatul a rămas blocat cu mașina la baza ultimei pârtii. De altfel, el a fost văzut de jandarmii montani. Oamenii legii l-au luat la întrebări, precizându-i că gestul său nu este normal.

ADVERTISEMENT

Ce explicație a oferit jandarmilor

Întrebat de jandarmi de ce a ales să traverseze cele două pârtii cu mașina, turistul din Caraș-Severin a oferit un răspuns surprinzător. El a spus că avea foarte multe bagaje și că nu voia să le care prin stațiune. Astfel, a decis să le ducă la hotel cu mașina.

Incidentul a fost făcut public de Jandarmeria Caraș-Severin. „Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflați în misiune de patrulare, au observat mașina pe pârtia de schi. Au intervenit prompt la fața locului.

ADVERTISEMENT

După identificarea conducătorului auto, acesta a declarat că intenționa să-și ducă bagajul la hotel. Fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare”, a informat jandarmeria.

În urma inconștienței sale, care putea avea urmări tragice pentru ceilalți turiști aflați pe pârtie la momentul respectiv, bărbatul a primit o amendă de 1.000 de lei. El a încălcat regulile de acces și a pus în primejdie oamenii.

ADVERTISEMENT

„Reamintim tuturor turiștilor importanța respectării semnelor și regulilor de siguranță în zonele montane, pentru a evita producerea unor evenimente nedorite”, au adăugat jandarmii.

 

 

 

ADVERTISEMENT