News

Turist în stare gravă după ce a fost lovit de o stâncă, în Cheile Bicazului. Bărbatul era însoțit de familie

Incident teribil petrecut miercuri după-amiază în Cheile Bicazului. Un turist a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o stâncă. Evenimentul dramatic s-a petrecut sub privirile familiei bărbatului.
10.08.2022 | 18:57
Turist in stare grava dupa ce a fost lovit de o stanca in Cheile Bicazului Barbatul era insotit de familie
Bărbat de 34 de ani, în stare gravă după ce a fost lovit de o stâncă, în Cheile Bicazului. Sursa foto: IPJ Neamț
ADVERTISEMENT

Victima are 34 de ani și este din județul Iași. Bărbatul era însoțit de soție și de cei doi copii când s-a petrecut teribilul eveniment.

Bărbat de 34 de ani, în stare gravă după ce a fost lovit de o stâncă, în Cheile Bicazului. Turistul era însoțit de familie

Din primele informații, victima se afla împreună cu mai multe persoane în zona turistică Bicaz-Chei. La un moment dat, a fost lovit de o bucată de stâncă desprinsă din versantul muntos.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului, în urma solicitării, s-au deplasat un echipaj SMURD TIM din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț şi unul de la Ambulanță.

”Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că, o bucată de stâncă din zona Bicaz-Chei s-a desprins, accidentând o persoană.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 34 de ani, din județul Iași, se afla împreună cu mai multe persoane în zona turistică Bicaz-Chei, ar fi fost accidentat de o bucată de stâncă desprinsă din versantul muntos.

Polițiștii efectuează verificări pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs acest eveniment”, a declarat sub-inspector Ciofu Ramona, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Neamţ (IPJ).

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, victima este din Valea Lupului, județul Iași. Bărbatul se afla în Cheile Bicazului cu soția și cei doi copii, notează Monitorul Neamț.

Bărbatul, în stare gravă la spital. Traumatisme în zona capului. A fost preluat de un elicopter

Bărbatul a primit îngrijiri de la echipajele medicale sosite la faţa locului. Apoi, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra Neamţ, după care a fost preluat de un elicopter SMURD, care îl va transfera la o clinică de specialitate din Iaşi.

ADVERTISEMENT

Câteva zeci de minute, traficul în zona defileului s-a desfăşurat cu dificultate. De la ora 16.35 a revenit la normal.

ADVERTISEMENT