News

Turistă româncă, șocată de apucăturile rușilor în vacanța din Turcia: ”Își spală șlapii în piscină. Pipăie peștele cu mâinile nespălate”

O turistă româncă a descris recent cât de needucați sunt unii turiști ruși care au ales Turcia ca destinație de vacanță și s-au cazat în același hotel cu ea.
14.08.2022 | 15:07
Turista romanca socata de apucaturile rusilor in vacanta din Turcia Isi spala slapii in piscina Pipaie pestele cu mainile nespalate
Turista din România nu înțelege de ce rușii își spală papucii în piscină. Foto: pxhere.com
ADVERTISEMENT

Într-o postare pe Facebook, turista româncă a povestit că nu i-a venit să creadă când a văzut cum se comportă unii turiști ruși cazați într-un hotel cu regim all inclusive din Turcia.

Rușii au șocat-o pe turista româncă

Au fost primele impresii după doar 24 de ore lângă aceștia. Prima dată i-a atras atenția ce făceau turistele din Rusia: ”Deci începem, am văzut așa: rusoaice cu unghii false kilometrice care ies din băile hotelului și nu se spală pe mâini deloc.

ADVERTISEMENT

Iar cele care se spală aruncă șervețele cu care s-au șters în chiuvetă. Ruși care își aruncă paharele/farfuriile/șervețele folosite pe jos în băi, grădini, terase, holuri, etc.

(…) Ruși care își spală șlapii în piscină, deși dușurile sunt chiar în spatele lor.” În continuare, românca nu a înțeles de ce rușii se băgau în fața copiilor și le luau furculița din mâini pentru a primi primii ”niște waffles” (n.r. vafe, napolitane).

ADVERTISEMENT

Apoi, atenția ei s-a concentrat iarăși asupra turistelor din Rusia: ”Rusoaice care pipăie toate bucățile de pește cu mâinile nespălate până se hotărăsc pe care și-o pun în blid.

Lipsă de educație și de civilizație

Ruși care se bagă în față oriunde este un rând și oamenii civilizați așteaptă.” În același context, turista româncă a reliefat că rusoaicele ignorau spațiul de joacă al copiilor și le distrugeau intenționat castelul de nisip.

ADVERTISEMENT

Și asta s-ar fi întâmplat deși plaja era imensă și goală. Și rusoaicele indecente, care coborau la micul dejun purtând doar lenjerie intimă și un tricou care nu le acoperea fundul, i-au atras atenția româncei.

Un alt aspect care a deranjat-o a fost legat de rezervarea scaunelor puse la dispoziție pentru spectacole. Din nou, rușii le ocupau cu diverse obiecte sau țineau mâna asupra lor astfel încât să fie clar că nu trebuie să se așeze nimeni pe ele.

ADVERTISEMENT

Și asta în timp ce alți turiști stăteau în picioare. Totuși, în postarea preluată de ziare.com, românca a susținut că a găsit și două turiste din Rusia care erau foarte educate.

 

ADVERTISEMENT