Sport

U Cluj – CS Mioveni 1-0, în etapa 5 din play-out SuperLiga. Argeșenii, „îngropați” de propriul portar. Cum arată clasamentul

U Cluj a câștigat mult mai greu decât se aștepta meciul cu „lanterna” CS Mioveni și s-a îndepărtat serios de „zona roșie” a clasamentului din play-out.
24.04.2023 | 19:02
U Cluj  CS Mioveni 10 in etapa 5 din playout SuperLiga Argesenii ingropati de propriul portar Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre FC Universitatea Cluj si CS Mioveni, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Gaz Metan din Medias, luni 24 aprilie 2023. © FOTO:Macrea Valentin/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
24-04-2023
16:34

Cum arată clasamentul din play-out-ul SuperLigii după U Cluj - CS Mioveni 1-0

U Cluj a învins greu, cu doar 1-0, după o gafă a portarului Croitoru, pe codașa CS Mioveni și s-a îndepărat serios de zona minată a clasamentului din play-out-ul SuperLigii. Trupa lui Ovidiu Sabău a acumulat 26 de puncte, cu patru mai multe decât Chindia, echipă aflată pe primul loc ce duce la barajul de retrogradare.

Cu înfrângeri pe linie în play-out, CS Mioveni a rămas cu 11 puncte și, din punct de vedere matematic, nu mai are nicio șansă să evite retrogradarea directă. Ar mai avea doar șanse teoretice să prindă un loc de baraj în cele 4 etape rămase de disputat, însă la cum se prezintă e greu de crezut că echipa lui Nicolae Dică va reuși „minunea”.

play-out superliga
Clasament play-out SuperLiga
24-04-2023
14:30

U Cluj - CS Mioveni 1-0 (Thiam 72)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+6: Fluier final.

Min. 90+2: Ștefănescu centrează în careu, Gorcea respinge greșit până la Benchaib, dar șutul acestuia e respins de pe linia porții. 

Min. 72: GOOOL U Cluj! Goranov centrează de pe stânga, Thiam reia slab cu capul din 10 metri, portarul Croitoru încearcă să prindă balonul, însă îl scapă inexplicabil printre mâini și acesta se scurge în plasă.

Min. 67: Remacle șutează periculos, Croitoru respinge însă doar până la Chipciu, dar mijlocașul clujenilor trimite peste poartă din 5 metri. 

Min. 64: Chipciu e în poziție ideală, dar șutul său din careu e blocat de Scarlatache.

Min. 48: Portarul oaspeților intervine din nou salvator la un șut al lui Chipciu.

Min. 45: Chipciu șutează cu stângul din marginea careului, Croitoru respinge greu de sub bară în corner.

Min. 2: Șutul lui Ze Gomes din marginea careului este respins în corner.

Min. 1: A început partida.

24-04-2023
13:24

Echipele de start la U Cluj - CS Mioveni

Au apărut echipele de start la U Cluj – CS Mioveni:

U Cluj: Gorcea – Oancea, Martic, F. Ilie, Goranov – I. Filip, Bic – Chipciu, D. Nistor, Ze Gomes – Thiam. Rezerve: Iliev, Trif, G. Simion, Horșia, A. Hofman, Tescan, I. Stoica, A. Bălan, Remacle. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

CS Mioveni: D. Croitoru – Rădescu, Balaur, Garutti, M. Pedroso – V. Pop, Lepistu, Șerbănică – Gutea, B. Rusu, Lixandru. Rezerve: Greab, Sno, Coșereanu, D. Toma, Buziuc, Benchaib, A. Caprescu, N. Carnat, L. Antal. Antrenor: Nicolae Dică 

Meciul U Cluj – CS Mioveni are loc luni, 24 aprilie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei 5 din play-out SuperLiga. Argeşenii au nevoie de un miracol, dar dacă pierd acest meci practic vom avea prima formaţie retrogradată în Liga 2. O victorie a clujenilor, destul de probabilă, ar fi un pas important pentru evitarea inclusiv a locurilor de baraj.

Unde se joacă meciul U Cluj – CS Mioveni, în etapa 5 din play-out SuperLiga

Întâlnirea U Cluj – CS Mioveni se dispută luni, 24 aprilie, de la ora 17:30, pe stadionul „Gaz Metan” din Mediaș, în etapa 5 din play-out-ul SuperLigii. După neașteptata victorie a „șepcilor roșii” la Ploiești, un nou succes, de altfel normal, în acest meci, ar însemna un pas decisiv pentru ca U să nu mai aibă probleme privind prezența în viitorul sezon al primei divizii.

ADVERTISEMENT

Este un motiv serios pentru ca suporterii clujeni, chiar dacă meciul nu se anunță a fi unul foarte atractiv, argeșenii fiind pe ultimul loc, să vină în număr mare la stadion pentru a fi alături de favoriți. Asta chiar dacă partida se va juca din nou oarecum în deplasare, pe arena din Mediaș, care le-a fost cea de-a doua casă în acest sezon.

Cine transmite la TV partida U Cluj – CS Mioveni

Partida U Cluj – CS Mioveni se joacă luni, 24 aprilie, de la ora 17:30, pe stadionul „Gaz Metan” din Mediaș, în etapa 5 din play-out-ul SuperLigii. Ea va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile de televiziune Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Luni, 24 aprilie, la mediaș soarele nu va fi prezent pe cer, fiind o zi noroasă cam pe tot parcursul, pregătind parcă următoarele 48 de ore, când se anunță o vreme ploioasă și cu vânt rece. Maxima zilei va ajunge la 18 grade, la ora partidei putând fi cu cel mult un grad mai puțin. A fost desemnat arbitru la această partidă Adrian Antonie din București.

Ce jucători lipsesc din confruntarea U Cluj – CS Mioveni

Ioan Ovidiu Sabău nu are probleme majore de lot pentru meciul cu CS Mioveni, cea care este considerată cea mai slabă echipă din SuperLiga. Antrenorul clujean nu gândește însă așa și a ținut să-și avertizeze elevii asupra pericolului de a subestima adversarul, ceea ce ar putea aduce multe neplăceri, mai ales ca urmare lipsei de concentrare. Sabău va trimite pe teren în mare echipa de la Ploiești, cu cel mult una sau două schimbări.

ADVERTISEMENT

La Mioveni, starea de spirit este la nivelul locului din clasament. Antrenorul Nicolae Dică pare a fi renunțat și el să mai creadă în minuni și sigur la final de sezon va pleca de pe banca echipei argeșene. La Mediaș, pentru că nu mai are nimic de pierdut, va trimite pe teren o formulă foarte ofensivă, pe principiul ori la bal ori la spital, pentru că un egal ar fi chiar frecție la un picior de lemn.

Cote la pariuri la jocul U Cluj – CS Mioveni

Studenții clujeni sunt favoriți indiscutabil la obținerea celor trei puncte în acest meci cu ultima clasată, cota de 1,50 fiind cea mai bună dovadă în acest sens. Dacă Mioveni ar învia acum, ar avea cota de 7,50 pentru victorie. Șansă dublă „X2” are cotă de 2,50, iar un gol înscris de frormația vizitatoare ajunge și el la cota de 1,90. „Total goluri peste 1,5” are o cotă excelentă – 1,50.

ADVERTISEMENT

U Cluj și CS Mioveni s-au întâlnit la nivel de primă ligă doar în acest sezon și în 2011. Acum a fost 2-2 la Cluj și victorie cu 1-0 pentru Universitatea la Mioveni, iar în 2011 a fost absolut identic. Restul partidelor au avut loc în Liga 2 și marea majoritate s-au terminat fără învingător. CS Mioveni nu a reușit decât o singură victorie.

ADVERTISEMENT