Sport

U Cluj – FC U Craiova 1948 2-1, în etapa 18 din SuperLiga. Sabău a bifat al doilea succes consecutiv

U Cluj a reușit să câștige duelul cu FC U Craiova 1948, scor 2-1. Elevii lui Sabău s-au impus pe teren propriu grație golurilor reușite de Stoica și Popa.
03.12.2023 | 17:54
U Cluj  FC U Craiova 1948 21 in etapa 18 din SuperLiga Sabau a bifat al doilea succes consecutiv
U Cluj s-a impus în fața celor de la FC U, scor 2-1 foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
03-12-2023
13:29

U Cluj - FC U Craiova 1948 2-1 (Stoica 18, Popa 52 / Bahassa 37)

Clasament SuperLiga

Min. 90+4: Fluier final! Universitatea Cluj se impune pe teren propriu și ajunge la 2 victorii consecutive în SuperLiga!

Min. 90: Blănuță trage puternic din lovitură liberă, iar mingea îl lovește în față pe Silaghi. Acesta are nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 71: Combinație superbă între Nistor și Stoica, însă arbitrul a oprit faza pentru fault în atac

Min. 58: Chipciu pătrunde din banda stângă și șutează puternic, puțin pe lângă poartă

Min. 52: Goool U Cluj! Popa își duce echipa în avantaj printr-o execuție spectaculoasă

Min. 46: A început repriza secundă

Min. 45: Pauză!

Min. 37: Goool Craiova! Bahassa aduce egalarea printr-o execuție fină din interiorul careului

Min. 24: Ocazie U Cluj. Doukoure trage pe jos, puțin pe lângă poartă

Min. 20: Popa face o cursă spectaculoasă în banda dreaptă și îl pune la grea încercare pe Gurău, care scoate în corner

Min. 18: Goool U Cluj! Ianis Stoica înscrie din interiorul careului după o respingere greșită a lui Gurău

Min. 1: A început partida!

 

U Cluj: Iliev – Oancea, Masoero, Mitrea, Vătăjelu – Chipciu, G. Simion, Doukoure, I. Stoica – Nistor – D. Popa. Rezerve: Gorcea, Peteleu, Pițian, I. Filip, Fossati, Popadiuc, Cîmpanu, Silaghi, E. Manu. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău. 

FC U Craiova 1948: Gurău – Compagnucci, Lacroix, D. Henriques, Padula – V. Achim, Van Durmen – Chițu, Bauza, Bahassa – Blănuță. Rezerve: Mogoșanu, Negru, Mascarenhas, Buta, V. Pop, D. Albu, A. Blidar, S. Sidibe, W. Baeten. Antrenor: Giovanni Costantino.

Meciul U Cluj – FC U Craiova 1948 are loc duminică, 3 decembrie, cu începere de la ora 16:00, în cadrul etspei a 18=a din SuperLiga. Clujenii vin după o magnifică victorie la București pe terenul Rapidului, cu 3-2, după ce au fost conduși cu 2-0 dar nici oltenii nu au fost mai prejos, victorie acasă cu Sepsi Sf. Gheorghe, prima de la numirea italianului Giovanni Constantino pe banca tehnică.

Unde se joacă meciul U Cluj – FC U Craiova 1948

Întâlnirea U Cluj – FC U Craiova 1948 se dispută duminică, 3 decembrie, de la ora 16:00, pe cel mai mare stadion din orașul de pe malurile Someșului, Cluj Arena. Victoria de la București, în fața Rapidului, de fapt o revenire de senzație de la 0-2 la 3-2, ar trebui să mărească  substanțial numărul spectatorilor din tribune la acest meci.

ADVERTISEMENT

Fanii Șepcilor roșii au fost foarte încântați și de rezultatul dar mai ales de felul în care a jucat echipa cu Rapid, având puterea de a nu se da bătută nici la 2-0 și aprecierile au curs din plin pe rețelele de socializare și pe pagina clubului. Dar conducerea lui U preferă în locul laudelor ca suporterii să vină în număr de cel puțin 6-7000 la acest meci, pentru că foarte mult contează încasările de la partidele de acasă.

Cine transmite la TV partida U Cluj – FC U Craiova 1948

Partida U Cluj – FC U Craiova 1948 se joacă duminică, 3 decembrie, de la ora 16:00, pe cel mai mare stadion din orașul de pe malurile Someșului, Cluj Arena, în etapa a 18-a din SuperLiga și va fi televizată pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj duminică, 3 decembrie, după ce sâmbătă a plouat, cei care vor dori să meargă la stadion, deși meciul aree loc la ora 16:00, trebuie să știe că va fi extrem de frig, maxima zilei abia urmând a atinge un grad. Deci va fi nevoie de o ținută de iarnă pentru a se putea afla alături de alb-negrii lui Ioan Ovidiu Sabău.

Ce jucători lipsesc din confruntarea U Cluj – FC U Craiova 1948

Ioan Ovidiu Sabău a cerut elevilor săi să uite repede de succesul de la București pentru a se concentra pe partida de acasă cui echipa olteană pe care nu o consideră deloc un adversar facil. Moțul are desrule probleme de lot: Valentin Gheorghe este suspendat, Bic este accidentat iar Calcan și Câmpanu sunt incerți, dar șansele lor de a juca par mai degrabă mici.

ADVERTISEMENT

La FC U Craiova 1948 italianul Giovanni Constantino nu are decât același absent din ultima perioadă, inimosul fundașl dreapta Radu Negru, care nu se știe dacă va mai juca până la finalul  acestui an sau îl vom revedea abia primăvara viitoare. Oltenii vor să obțină minim un punct din această deplasare.

Cote la pariuri la jocul U Cluj – FC U Craiova 1948

Pentru casele de pariuri echipa clujeană pare a fi o favorită destul de clară de vreme ce a primit cota de 2,10 la victorie față de 3,75 al oaspeților. Șansă dublă 1X are cotă 1,30 iar șansă dublă X2 are cotă 1,85. Gol marcat de gazde are cotă 1,25 iar reușita oaspeților ajunge la 1,70.

ADVERTISEMENT

Sunt puține meciurile directe de la revenirea Craiovei și a Clujului în SuperLiga. În turul acestui sezon a fost un joc nebun la Craiova, terminat cu 4-3 pentru clujeni. Aceștia însă în cele două partide cu FC U Craiova 1948 nu au câștigat niciodată pe teren propriu. Au pierdut sezonul trecut cu 3-1 iar cu un an mai înainte a fost 1-1.

ADVERTISEMENT