Sport

U Cluj – Petrolul 0-0, în etapa 16 din SuperLiga. Vali Gheorghe, eliminat la 4 minute după intrarea în teren!

U Cluj a făcut o remiză albă cu Petrolul Ploiești. Gazdele nu au reușit să se impună și au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Vali Gheorghe.
11.11.2023 | 13:52
U Cluj  Petrolul 00 in etapa 16 din SuperLiga Vali Gheorghe eliminat la 4 minute dupa intrarea in teren
U Cluj a făcut remiză albă cu Petrolul Ploiești. Gazdele nu au reușit să se impună și au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Vali Gheorghe.
ADVERTISEMENT
11-11-2023
11:51

U Cluj - Petrolul 0-0

U Cluj - Petrolul 0-0, în etapa 16 din SuperLiga. Vali Gheorghe, eliminat la 4 minute după intrarea în teren!
U Cluj – Petrolul 0-0, în etapa 16 din SuperLiga. Vali Gheorghe, eliminat la 4 minute după intrarea în teren!

Min. 90+5: Meciul s-a încheiat.

Min. 61: Vali Gheorghe este eliminat la doar 4 minute după ce intrase în teren. Eliminat ușor după ce l-a lovit neintenționat pe Dumitriu.

Min. 42: Clujenii cer penalty pentru un henț comis de Huja. Fundașul ploieștenilor și-a șutat mingea în mână, dar nu se sancționează.

Min. 30: Gazdele domină partida, dar nu își pot crea ocazii clare de gol.

Min. 1: A început partida.

Cele mai importante faze video

U Cluj: Iliev – Oancea, Pițian, Mitrea, Vătăjelu – Cîmpanu, Grobry, Nistor, Simion – Popa, Stoica. Rezerve: Gorcea, Miron, Filip, Fossati, Ilie, Manu, Peteleu, Silaghi, Gheorghe. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Petrolul: Zima – Dumitriu, Pedro, Meijers, Huja – Doua, Jefferson, Diomande, Jair – Musi, Grozav. Rezerve: Eșanu, Garutti, Radu, Seto, Abuashvili, Rădulescu, Vraciu, Răducan, Roman. Antrenor: Florin Pârvu

Meciul U Cluj – Petrolul are loc sâmbătă, 11 noiembrie, cu începere de la ora 14:00, în cadrul etapei a 16-a din SuperLiga. Studenții clujeni ocupă locul 9, cu 19 puncte, neașteptata înfrângere suferită în ultimul meci, acasă, cu FC Voluntari oprind o serie pozitivă de patru meciuri. Petrolul are 21 puncte, e pe locul 6 (de play-off) și poate obține în acest meci cel puțin un egal.

Unde se joacă meciul U Cluj – Petrolul

Confruntarea U Cluj – Petrolul se desfășoară sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 14:00, pe cel mai mare și modern stadion din oraș, Cluj Arena, în etapa a 16-a a SuperLigii. Se vor afla față în față două dintre numele cele mai vechi din istoria fotbalului românesc, cluburi de mare tradiție. Se așteaptă un meci interesant, dar probabil și foarte tacticizat, pentru că vorbim în principal despre două formații defensive.

ADVERTISEMENT

Fiind vorba despre oră destul de neobișnuită meciurilor din primul eșalon este posibil ca acest lucru să aibă repercusiuni asupra numărul de spectatori, în sensul în care pe un stadion atât de mare să ia loc un număr mult mai mic decât cel obișnuit, la partidele de seară. Vor sosi și suporteri de la Ploiești, dar un grup care nu va depăși în cel mai bun caz o sută de persoane.

Cine transmite la TV partida U Cluj – Petrolul

PartidaU Cluj – Petrolul  se joacă sâmbătă, 11 august, de la ora 14:00, pe stadionul Cluj Arena, în etapa a 16-a a SuperLigii, prima a returului și va fi transmisă în direct la televizor pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Veștile pentru iubitorii fotbalului din orașul de pe Someș referitoare la vremea de sâmbătă, 11 noiembrie, nu sunt tocmai cele dorite de aceștia. Va fi o zi noroasă, aproape deloc fără soare, cu mai multe reprize de precipitații iar maxima zilei la amiază va ajunge la 12 grade, ceea ce se va consemna și la ora startului meciului. Arbitrul partidei este Florin Andrei din Târgu Mureș.

Ce absențe sunt în întâlnirea U Cluj – Petrolul

Ioan Ovidiu Sabău are din nou, după mai multă vreme, acele momente în care nu știe pe cine va trimite pe teren. Lista celor care sunt out este lungă. Chipciu (suspendat), Masoero, Vătăjelu, Oancea (accidentați), Tescan, Popadiuc (incerți) reprezintă motive serioase de îngrijorare pentru antrenorul studenților, mai ales că U a stopat etapa trecută seria excelenta pierzând acasă cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

La Petrolul situația pare a fi mai bună din punctul de vedere al numărului de jucători absenți. În sensul în care îi avem pe căpitanul Valentin Țicu la opta etapă de suspendare din cele 16, pe fundașul central Paul Papp suspendat pe o etapă și pe mijlocașul Sergiu Hanca, grav accidentat de Dawa de la FCSB, dar jucătorul bucureștenilor nu a primit nici o etapă de sudpendare!

Cote la pariuri la jocul U Cluj – Petrolul

Deși au pierdut ultimul meci pe teren propriu, 1-2 cu FC Voluntari, casele de pariuri îi văd favoriți la victorie în acest meci pe studenții profesorului Ioan Ovidiu Sabău la cota de 2.00. Ovictorie a Petrolului se traduce din prin cota de 4,00. Șansă dublă 1X abia are 1,25 iar șansă dublă X2 e mare, la 1,85. Un gol clujean are cotă tot 1,25 iar unul al oaspeților valorează 1,55.

ADVERTISEMENT

Din 1998 până astăzi au fost 11 meciuri directe la Cluj și nu s-a înregistrat nici un egal! Avem șase victorii ale prahovenilor, ultima acum doi și cinci succese ale gazdelor. O bună periodă ambele echipe au fost colege în eșalonul secund, aceea fiind perioada cea mai bună la meciurile directe de la Cluj.

ADVERTISEMENT