Fotbal intern

U Craiova, probleme mari cu jucătorii U21! Trei titulari, absenți cu Poli Iași. Exclusiv

01.02.2021 | 21:46
U Craiova probleme mari cu jucatorii U21 Trei titulari absenti cu Poli Iasi Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are probleme înaintea primului meci fără Corneliu Papură. FANATIK îți dezvăluie în exclusivitate jucătorii U21 indisponibili pentru meciul cu Poli Iași

Ștefan Vlădoiu și Vladimir Screciu, au probleme medicale și vor lipsi în acest meci. La fel se va întâmpla și cu Reagy Ofosu. Vestea rea vine chiar înaintea primei partide de după schimbările care au avut loc la club.

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură a fost demis, preparatorul fizic Cornel Blejan nu mai face parte din staff, în timp ce Claudiu Stamatescu, medicul echipei naționale, s-a întors la Știința. Oltenii vor fi conduși la acest meci de Dragoș Bon, secundul care va trebui să asigure interimatul până când va fi instalat un nou antrenor.

Universitatea Craiova are mari probleme cu jucătorii U21. Reagy Ofosu, Ștefan Vlădoiu și Vladimir Screciu vor fi absenți la meciul cu Poli Iași

Delegația „leilor” a decolat luni de pe Aeroportul Internațional Craiova, cu o cursă charter, către Iași. Formația gazdă a schimbat și ea antrenorul, însă Andrei Cristea nu va putea sta pe bancă, fiind testat pozitiv cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are mare nevoie de o victorie cu Poli Iași, având o serie nefastă de șapte meciuri consecutive fără a simți gustul victoriei. Totuși, „juveții” nu scapă de probleme. Staff-ul tehnic însărcinat cu pregătirea acestui duel trebuie să alcătuiască echipa fără a-i lua în seamă pe jucătorii Reagy Ofosu, Ștefan Vlădoiu și Vladimir Screciu, toți trei având probleme medicale. Niciunul nu a făcut deplasarea la Iași.

Problema se pune la alegerea fotbaliștilor pentru regula U21. Fundașul dreapta Vlădoiu și mijlocașul defensiv Screciu erau primele alegeri pentru a acoperi aceeastă normă, însă Dragoș Bon, interimarul de pe banca Științei, trebuie să găsească alte soluții. În lotul deplasat în Moldova se regăsesc fotbaliști ca Ștefan Baiaram, Vasile Constantin sau Ionuț Mitran, toți trei eligibili U21.

ADVERTISEMENT

Ofosu și Vlădoiu sunt jucători care au devenit titulari incontestabili, iar Screciu a început să crească de la meci la meci, astfel că nu va fi deloc ușor ca acești trei fotbaliști să fie înlocuiți foarte ușor. De văzut dacă Alexandru Mateiu va fi alegerea lui Bon în acest meci. Devenit a treia variantă pentru postul de mijlocaș la închidere, Mateiu a avut o relație încordată cu Papură, însă situația s-ar putea schimba

Echipă probabilă U Craiova în meciul cu Poli Iași: Pigliacelli – Mitran, Constantin, Bălașa, Bancu – Bic (Mateiu), Nistor, Cicâldău – Baiaram, Mamut, Ivan. Antrenor: Dragoș Bon (interimar)

Craiova ia în calcul doar victoria cu Poli Iași: „Pe ordinea de zi la Craiova nu mai există decât cele trei puncte”

Dragoș Bon, antrenorul interimar al Universității Craiova, spune că nu exista o altă opțiune în afara victoriei pentru „leii din Bănie”: „Pe ordinea de zi la Craiova nu mai există decât cele trei puncte. Cred că putem să batem orice adversar din Liga I, dar depinde de noi, de spiritul de luptă. Craiova a fost caracterizată prin spirit, iar la ultimele jocuri ne-a lipsit acest spirit.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim o echipă fierbinte, iute, ca să putem câştiga. Dacă ne luăm în ultimele partide, în care nu am câştigat în faţa unor adversari slab clasaţi, nu e un meci uşor nici acesta. 

E clar că avem o deplasare dificilă, întâlnim o echipă care aşteaptă declicul, la fel ca noi, cred că vor avea şi un nou antrenor până la ora meciului. Avem o situaţie delicată şi nu putem să abordăm jocul decât la victorie. Sperăm să nu fie o vreme rea, ca la Voluntari, noi suntem o echipă dezavantajată de astfel de terenuri grele,” a declarat acesta înainte de Universitatea Craiova – Poli Iași.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iaşi – U Craiova: 2,05 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT