Sport

Ultimele detalii despre biletele de la FCSB – Viking. „E interes mai mare decât la meciul cu Chelsea!” Ce se întâmplă cu vânzarea on-line

MM Stoica a dat ultimele detalii cu privire la biletele pentru meciul FCSB-ului cu Viking Stavanger, din play-off-ul Conference League, spunând că interesul e mai mare decât la meciul cu Chelsea.
16.08.2022 | 22:02
Ultimele detalii despre biletele de la FCSB  Viking E interes mai mare decat la meciul cu Chelsea Ce se intampla cu vanzarea online
Ultimele detalii despre biletele de la FCSB - Viking. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a mărturisit că se gândește să oprească vânzarea online a biletelor, pentru ca fanii care nu se descurcă atât de bine în mediul virtual să își poată achiziționa tichetele de la stadion.

Ultimele detalii despre biletele de la FCSB – Viking

MM Stoica a oferit ultimele detalii despre biletele pentru FCSB-Viking Stavanger și a spus că interesul este chiar mai mare decât cel care a fost în 2013 când FCSB o învingea pe Chelsea pe Arena Națională, scor 1-0. La scurt timp după ce au fost puse în vânzare biletele online, cererea era atât de mare încât site-ul picase.

ADVERTISEMENT

„Când am intrat în emisiune erau 15.100 de bilete. Vom avea în jur de 30.000 de fani. Fiind închise peluzele, am forțat puțin, pentru că deobicei se închide peluza gazdelor, când se închide peluza”, a declarat Mihai Stoica.

UEFA a închis cele două peluze pentru meciul FCSB-ului cu Viking, decizie fiind luată în urma incidentului de la meciul cu Dunajska Streda, scor 1-0, din cauza unui steag al suporterilor, al cărui simbol a fost interpretat ca fiind neonazist.

ADVERTISEMENT

„Noi ne-am comportat fenomenal, nici acum nu înțeleg ce s-a întâmplat cu steagul ăla. Ni s-a spus să scoatem steagul ăla, l-am scos în câteva secunde. Nu mai contează…

Să vedem dacă la case vor ajunge biletele, probabil vom opri biletele online, pentru că nu e normal, sunt oameni care nu se descurcă online.

ADVERTISEMENT

Asta este viteză mai mare, interes mai mare decât la meciul cu Chelsea, care era record absolut”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Prețurile biletelor pentru FCSB – Viking Stavanger

  • VIP 1 – 150 lei
  • VIP 2 – 100 lei
  • VIP 3 – 75 lei
  • Tribuna 2 – Inel 1 – 50 lei
  • Tribunele 1 și 2 – Inelele 2 și 3 – 30 lei
ADVERTISEMENT

„Viking e o echipă agresivă, care joacă fotbal!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre Viking Stavanger, echipa din Norvegia peste care FCSB trebuie să treacă pentru a intra în grupele Conference League:

Șut și Ovidiu Popescu sunt singurii care vor lipsi. S-a antrenat normal și Risto, vor fi toți.

Viking e o echipă care schimbă sistemele, schimbă și la pauză. Au un fundaș foarte bun, e o echipă care joacă fotbal. Joacă foarte bine acasă, pe teren sintetic. E o echipă agresivă!”.

„Va fi sold out la noi, ei au un stadion de 16.000 de locuri, plin tot timpul. Sunt meciuri speciale când joci primul meci acasă”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT