Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ultimele informații live de la Madrid înainte de România – Columbia. „Fanii români sunt deja la stadion”

Fierbe Madridul înainte de România - Columbia. Fanii „tricolorilor” au ajuns deja la stadionul Metropolitano și pregătesc fiesta
26.03.2024 | 13:30
Ultimele informatii live de la Madrid inainte de Romania  Columbia Fanii romani sunt deja la stadion
Ultimele informații live de la Madrid înainte de România – Columbia. „Fanii români sunt deja la stadion”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Românii din Spania abia așteaptă amicalul cu Columbia. Fanii „tricolorilor” au luat cu asalt stadionul Metropolitano încă de la primele ore ale dimineții.

Ultimele informații live de la Madrid înainte de România – Columbia. „Câștigăm 100%”

Jurnalistul FANATIK se află la Madrid și a oferit cele mai proaspete informații, chiar din inima fanilor români. „Am lângă mine câțiva suporteri români, care au venit la stadion și sunt pregătiți deja cu tot arsenalul pentru a îi încuraja pe băieți. Au venit din Zaragoza special pentru acest meci”, a transmis Viorel Tudorache, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Fanii români veniți de la Zaragoza la Madrid au făcut trei ore pe drum, dar consideră că merită efortul. „Merită echipa națională. O să bată în seara asta. Sunt ferm convins că o să bată”, a fost mesajul unui fan român.

„Au venit cu mașina din Zaragoza și se întorc la noapte. Îmi spun că pentru ei echipa națională reprezintă totul și merită efortul făcut”, a adăugat Viorel Tudorache în dialogul cu Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Vom câștiga 100%!”, au mai spus fanii români, plini de optimism. Suporterii și-au ales și favoriții din naționala lui Edi Iordănescu, oamenii care ar putea decide partida din această seară de pe Metropolitano.

Florinel Coman și Radu Drăgușin, favoriții românilor din Spania

„Florinel Coman!”, „Drăgușin”, au fost numele rostite de fani în momentul în care au fost întrebați cine va marca. Bineînțeles, intervenția s-a încheiat cu deja celebrul „Hai România!”.

ADVERTISEMENT

Unul dintre jucătorii care are șanse mai mici să înscrie diseară este Ianis Hagi. FANATIK a anunțat în exclusivitate că fiul „Regelui” va fi rezervă, la fel ca în partida de pe Arena Națională, cu Irlanda de Nord.

„Până aseară erau anunțați 12.000 de români, în total vor fi 30.000 de spectatori cu tot cu columbieni. Columbienii sunt ceva mai mulți pentru că e o comunitate la fel de mare a columbienilor ca cea a românilor aici la Madrid.

ADVERTISEMENT

În schimb, pentru spanioli, meciul nu prezintă mare interes pentru că în această seară Spania joacă în această seară pe Bernabeu cu Brazilia și rămâne o afacere strict între români și columbieni acest meci.

Echipa noastră n-a mai făcut plimbarea în această dimineață. La Madrid temperatura e destul de scăzută, sunt 11 grade, dar vântul suflă destul de accentuat și dă senzația de ger profund. Fără glugă e greu să reziști în aer.

Legat de primul 11, Edi până ieri avea o echipă probabilă, cu doi titulari siguri, Moldovan și Rațiu, pe linia de fund va apela probabil la același cuplu de stoperi, Drăgușin și Burcă. Pe stânga Sorescu, dispare varianta de avarie Manea.

La mijloc va apărea Marius Marin, alături de Stanciu și probabil Răzvan Marin sau Cicâldău, iar în față Moruțan, Drăguș și Alibec”, a mai transmis Viorel Tudorache.

Columbienii, dornici de revanșă

În ceea ce îi privește pe fanii sud-americani, aceștia sunt dornici de revanșă după ce i-am învins la CM 1994 (3-1) și la CM 1998 (1-0). În urmă cu 30 de ani, Gică Hagi a marcat un gol de poveste.

„Sunt dornici de revanșă. În orice discuție cu ei nu au uitat că România i-a eliminat de două ori la Campionatul Mondial în 94 și în 98. Visează și acum operele de artă reușite de Gică Hagi și de Adrian Ilie. Pentru ei reprezintă o bună oportunitate de revanșă, chiar dacă mai palidă, într-un amical. Asta e miza lor în această seară”, a adăugat Tudorache.

Romania - Columbia, LIVE VIDEO de la Madrid | ANUNTUL MOMENTULUI

ADVERTISEMENT