Sport

Câte bilete s-au vândut la Columbia – România. Suporterii „tricolori” au luat cu asalt Metropolitano

Românii au luat cu asalt Metropolitano din Madrid! Câți suporteri ai echipei naționale sunt așteptați la amicalul Columbia - România.
26.03.2024 | 16:33
Cate bilete sau vandut la Columbia  Romania Suporterii tricolori au luat cu asalt Metropolitano
Câți suporteri români sunt așteptați la amicalul Columbia - România de la Madrid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
26-03-2024
14:32

Câte bilete s-au vândut la Columbia - România cu 5 ore înainte de start

Nu mai puțin de 35.000 de bilete s-au vândut pentru amicalul de lux Columbia – România care va avea loc marți, 21:30, pe Civitas Metropolitano din Madrid. 

Potrivit anunțului făcut de Federația Română de Fotbal, numărul românilor care și-au achiziționat tichete a depășit pragul de 15.000. Civitas Metropolitano, stadionul celor de la Atletico Madrid, are o capacitate de peste 70.000 de locuri.

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu sunt pregătiți pentru duelul împotriva Columbiei. Jucătorii naționalei au efectuat în prima parte a zilei de marți o ședință de activare la hotelul unde sunt cazați alături de preparatorii fizici Cristian Dragotă şi Darius Hîmpea.

1

Columbia – România are loc marți, 26 martie, ora 21:30, pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid, templul celor de la Atletico. Organizatorii au anunțat că peste 30.000 de bilete s-au vândut cu o zi înainte de duelul de lux din capitala Spaniei.

Câți suporteri români sunt așteptați pe Metropolitano la Columbia – România! Anunțul făcut de organizatori

România are parte de un test extrem de important înainte de EURO 2024. „Tricolorii” înfruntă cea mai în formă națională a lumii, Columbia, pe OZN-ul celor de la Atletico Madrid care are o capacitate de peste 70.000 de locuri.

ADVERTISEMENT

Organizatorii au anunțat la ședința tehnică de luni că peste 30.000 de bilete s-au vândut pentru amicalul României împotriva Columbiei. Din totalul de bilete vândute, peste 12.000 au fost achiziționate de suporteri români.

Casele de bilete din jurul stadionului Civitas Metropolitano vor fi deschise și marți, în ziua meciului, începând cu ora 10:00 și până la ora de start a partidei (21:30). Columbia va fi ultimul adversar al „tricolorilor” în acțiunea de la finalul lunii martie.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan va debuta pe Civitas Metropolitano în Columbia – România

Testul împotriva Columbiei va fi unul de bun augur pentru naționala României, deoarece „tricolorii” înfruntă un adversar de valoare chiar înainte de turneul final din Germania. Totodată, cu ocazia amicalului Columbia – România Horațiu Moldovan va debuta pe Civitas Metropolitano.

Transferat în iarnă trecută de Atletico Madrid de la Rapid, Horațiu Moldovan nu a apucat să bifeze prima apariție în noua sa casă. În cele 14 meciuri în care a fost pe foaia de joc, portarul naționalei României a fost rezerva lui Jan Oblak.

ADVERTISEMENT

Case bilete Atletico Madrid

De altfel, suporterii Rapidului din Spania sunt nerăbdători să-l vadă la treabă pe Horațiu Moldovan. Edi Iordănescu a luat decizia de a-l titulariza pe Moldovan împotriva Columbiei pe Civitas Metropolitano pentru a-i oferi încredere titularului din preliminariile EURO 2024.

România va juca în echipament roșu contra Columbiei

România va îmbrăca în premieră echipamentul de culoare roșie, pentru deplasare, împotriva Columbiei. Delegația „tricoloră” a luat această decizie, deoarece Columbia, considerată gazdă, evoluează în echipament galben.

ADVERTISEMENT

România și Columbia s-au duelat de 3 ori de-a lungul timpului, ultima oară în 2006. Amicalul de la Chicago s-a terminat la egalitate, scor 0-0. „Tricolorii” au câștigat primele două dueluri directe împotriva Columbiei la Campionatul Mondial 1994 (3-1 în grupe) și la Campionatul Mondial din 1998 (1-0 în grupe).

ADVERTISEMENT