Life

Ultimul interviu dat de Lisa Marie Presley. Fiica legendarului cântăreț abia se mai ținea pe picioare

Ultimul interviu dat de Lisa Marie Presley înainte de moarte. Fiica legendarului cântăreț, vizibil slăbită cu două zile înainte de moarte.
13.01.2023 | 17:57
Ultimul interviu dat de Lisa Marie Presley Fiica legendarului cantaret abia se mai tinea pe picioare
Fiica legendarului cântăreț abia se mai ținea pe picioare în ultimul interviu acordat Foto Captură ET
ADVERTISEMENT

Ultimul interviu dat de Lisa Marie Presley a fost cu doar două zile înainte să moară. Aceasta a apărut vizibil afectată și abia se mai putea ține pe picioare.

Fiica legendarului cântăreț abia se mai ținea pe picioare în ultimul interviu acordat

Lisa Marie Presley a avut ultima apariție publică în urmă cu doar două zile, când a participat la Globurile de Aur, pentru a susține filmul despre viața tatălui ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mers și pentru a-l susține pe Austin Butler, cel care a interpretat rolul tatălui său în filmul biografic Elvis Presley.

În timpul interviului acordat miercuri, singura fiică a lui Elvis Presly i-a cerut prietenului ei de 80 de ani să o sprijine pentru a putea vorbi cu jurnaliștii.

ADVERTISEMENT

„Te voi apuca de braț”, îi spune ea acestuia. Jerry Schilling i-a dat brațul acesteia pentru a se sprijini de el.

Lisa Marie Presley s-a încurcat în cuvintele pe care le spunea, s-a bâlbâit și nu părea deloc ăn regulă. Chiar și așa, nimeni nu s-ar fi gândit că acesta ar putea să fie în pericol de moarte.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii și-au dat seama că ceva nu este bine în cazul fiicei lui Elvis

Jurnalistul Billy Bush, cel care i-a luat interviul fiicei lui Elvis Preley spune că a transmis echipei sale că ceva nu este în regulă cu aceasta:

„Ceva este în neregulă. Fără îndoială ceva se întâmpla. Era foarte înceată”, a spus el, conform Skynews.

ADVERTISEMENT

Într-un alt scurt interviu din timpul galei Globurilor de Aur, Lisa Marie Presley s-a alăturat lui Austin Butler și a ținut să îl complimenteze pentru felul în care a interpretat personajul tatălui său.

 „Nu am știut ce să mă fac când am văzut filmul. Mi-a luat cinci zile să procesez. A fost incredibil. Nu pot descrie ce a însemnat”, a spus Lisa Marie, în interviul acordat reporterilor de la Entertaiment Tonight.

ADVERTISEMENT
Tags: