Sport

Ultraşii din Peluza Nord contraatacă! Planul prin care CSA Steaua vrea să interzică FCSB în Ghencea, făcut praf: “Când stăteau prin lojă… ce prejudicii de imagine le-au adus?”. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre posibilitatea ca formația lui Gigi Becali să-și dispute ultimul meci, din acest sezon, pe stadionul „Steaua”.
26.04.2022 | 21:44
Ultrasii din Peluza Nord contraataca Planul prin care CSA Steaua vrea sa interzica FCSB in Ghencea facut praf Cand stateau prin loja ce prejudicii de imagine leau adus Exclusiv
Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre posibilitatea ca formația lui Gigi Becali să-și dispute ultimul meci, din acest sezon, pe stadionul „Steaua”
ADVERTISEMENT

FCSB vrea să-și dispute ultimul meci, din actualul sezon de Casa Pariurilor Liga 1, cel cu CFR Cluj, pe stadionul „Steaua”. Însă, potrivit unor informații apărute în spațiul media, CSA Steaua va respinge solicitarea celor de la FCSB, invocând faptul că formația patronată de Gigi Becali i-a afectat imaginea și interesele.

Gheorghe Mustață demontează planul prin care CSA Steaua vrea să o țină pe FCSB departe de Ghencea

Gheorghe Mustață susține că FCSB, cât timp s-a numit Steaua, nu a prejudiciat imaginea clubului Armatei, astfel că nu există niciun motiv pentru care CSA Steaua să nu permită echipei patronate de Gigi Becali să joace în Ghencea.

ADVERTISEMENT

„Și dacă sunt procese, alea sunt procese pentru anumite lucruri, nu pentru litigii financiare. În momentul în care noi doi ne judecăm și avem probleme financiare, da, evident că nu mai pot să-ți închiriez casa, care nu e casa ta, o administrezi.

Dar, dacă noi avem litigii că acum vreo zece ani mi-ai vândut o pereche de adidași și nu mai recunoști că am cumpărat-o, e diferență foarte mare. N-are nicio legătură.

ADVERTISEMENT

Asta ar fi culmea (n.r. să invoce că FCSB a adus prejudicii de imagine echipei Armatei)! Când stăteau prin lojă… ce prejudicii de imagine să le aducă?”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Gheorghe Mustață: „Tănase va câștiga și primul lui campionat!”

Totodată, Gheorghe Mustață s-a declarat fericit pentru victoria categorică pe care FCSB a obținut-o în fața Farului Constanța, scor 4-0, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1. Acesta i-a transmis lui Florin Tănase că, în acest sezon, va câștiga și primul său titlu de campion, după ce, în meciul de la Ovidiu, a marcat primul hat-trick.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci frumos, cu dăruire. Bravo băieților! Poate la 4-0 nu m-aș fi așteptat, dar, la un 2-0, mă așteptam. Tănase va câștiga și primul lui campionat, după ce a marcat primul hat-trick. Nu ne ajută cu nimic pe noi să fim golgheteri și să nu luăm campionatul. Lasă, să nu mai fie golgheter și să luăm campionatul.

Așa a vrut Dumnezeu, anul acesta să facă și el un hat-trick și să ia și campionatul. Toată echipa a jucat extraordinar! Dacă merge echipa în stilul acesta, nu-i bate nimeni”, a mai spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „Noi sperăm ca Florinel să fie tot timpul în teren!”

În încheiere, liderul de galerie l-a felicitat pe Florinel Coman pentru evoluția de la Constanța și susține că își dorește să-l vadă pe teren la fiecare meci.

„Ușor, ușor, Florinel trebuie să-și revină. A jucat extraordinar de bine, a dat o pasă de gol, a scos «11» metri. Noi sperăm ca Florinel să fie tot timpul în teren!

Bravo lui că a înțeles mesajul lui Gică Hagi și uite că își revine. Nu trebuie să mai ia în considerare alte declarații. Bravo lui!”, a încheiat Gheorghe Mustață.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1
  • 32,4 milioane de euro este cota lotului FCSB-ului, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT