Sport

Ultrașii FCSB au vrut să se ducă peste Gigi Becali! „Trebuia să se pună punct”

Înfrângerea din derby-ul cu Rapid i-a înfuriat pe ultrașii FCSB-ului de la Peluza Nord.
19.08.2021 | 22:03
Ultrasii FCSB au vrut sa se duca peste Gigi Becali Trebuia sa se puna punct
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul galeriei, a mărturisit că el împreună cu ceilalți ultrași de la Peluza Nord erau hotărâți să meargă la palatul lui Gigi Becali, pentru a-i cere explicații.

O discuție purtată cu MM Stoica a schimbat decizia fanilor, managerul echipei explicându-le că Gigi Becali e furios după ce echipa sa a fost învinsă de Rapid, moment în care fanii s-au oprit din demersul lor, așteptând o decizie a patronului, care nu a întârziat să vină, și anume l-a adus pe Edi Iordănescu, după cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Ultrașii FCSB au vrut să se ducă peste Gigi Becali

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a mărturisit că el împreună cu alți ultrași ai FCSB-ului deciseseră să meargă la palatul lui Gigi Becali pentru a-i cere explicații după înfrângerea cu Rapid, scor 0-1.

„Se luase hotărârea să mergem la Palat, iar dacă nu-l găsim, acasă la domnul Gigi Becali, să vorbim direct. Ne pregătisem, cu oră, cu tot, când ne întâlnim.

ADVERTISEMENT

Vorbim de Peluza Nord, câteva sute de oameni. Trebuia să se pună punct la acest capitol. Am spus ce vrem să facem, iar MM ne-a zis că Gigi e foarte supărat de ce a văzut la meciul cu Rapid”, a spus Mustață pentru prosport.ro.

Nici jucătorii nu au scăpat de furia fanilor

După derby-ul cu Rapid, Gheorghe Mustață i-a atacat și pe jucătorii FCSB-ului: Jucători de liga a doua. Să le fie rușine. Să plece. Vom intra noi în acțiune. Vinicius să fie căpitan.

ADVERTISEMENT

O rușine de jucători, o rușine de meci. Noi, galeria, am demonstrat că asta e Steaua. Ei, jucătorii, nu merită niciun respect. Am avut în galerie oameni care au venit din toată țara. Pentru ce? Pentru bătaia lor de joc.

Peluza Nord parcă era din 2014, echipa însă nu ne merită. Nu-i putem numi fotbaliști. Cât de curând, unii dintre ei vor trebui să-și dea tricourile jos și să plece pe drumul lor Atitudine zero. Mulți nu au ce căuta la această echipă. Le-am arătat mereu că suntem alături de ei, dar ei nu au arătat că vor să fie alături de noi”.

ADVERTISEMENT

„Să meargă la liga a doua, unii nu cred că pot juca nici măcar acolo. Ce au văzut acești suporteri de nota 5000? Nimic Rușine să le fie, asta le-am strigat și asta le transmit și acum Dacă nu se rezolvă rapid probleme intrăm noi în acțiune.

Nu poate fi ca anul trecut. După părerea mea și nu numai a mea, Vinicius trebuie să fie căpitanul echipei. La această echipă trebuie să fie căpitan un om cu experiență, caracter și sânge în el. Așa este mereu, nu doar un meci”, a mai spus Gheorghe Mustață după înfrângerea cu Rapid.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,95 este cota pentru „total goluri: 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT