Sport

Ultrașii lui CFR Cluj nu s-au speriat de cazul Bocciu! Show cu torțe și petarde la meciul cu FCSB: o jumătate din stadion ține cu roș-albaștrii

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc în etapa a 4-a din Superliga, într-un meci care poate închide campionatul.
14.04.2024 | 21:26
Ultrasii lui CFR Cluj nu sau speriat de cazul Bocciu Show cu torte si petarde la meciul cu FCSB o jumatate din stadion tine cu rosalbastrii
Ultrașii lui CFR Cluj nu s-au speriat de cazul Bocciu! Show cu torțe și petarde la meciul cu FCSB!
ADVERTISEMENT

CFR Cluj și FCSB joacă duminică, de la ora 21:00, într-o partidă care poate stabili campioana în cazul unei victorii a roș-albaștrilor. Meciul poate fi urmărit și pe FANATIK.ro.

Ultrașii lui CFR Cluj nu s-au speriat de cazul Bocciu! Show cu torțe și petarde la meciul cu FCSB!

Stadionul Dr. Constantin Rădulescu a fost plin, puțin peste 20.000 de suporteri fiind prezenți la jocul dintre ocupantele locurilor doi și unu. Un meci la care accesul în arenă s-a făcut fără probleme, deși a fost sold-out!

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Liviu Ungurean, zis Bocciu, liderul galeriei Rapidului este arestat de mai bine de o lună din cauza intoducerii materialelor pirotehnice pe stadion, ultrașii lui CFR Cluj nu se tem.

La partida dintre CFR Cluj și FCSB, galeria gazdelor a creat un show pirotehnic de zile mari, folosind petarde și torțe. Totul s-a întâmplat în minutul 8 al meciului.

ADVERTISEMENT

Totuși, jucătorii celor două formații n-au fost afectați de spectacolul ardelenilor, iar arbitrul Sebastian Colțescu a lăsat meciul să continue. După aproximativ alte 8 minute, Florinel Coman a marcat fabulos dintr-o lovitură liberă!

Jumătate din stadion este cu FCSB!

Din informațiile de la fața locului observăm că tribuna a doua se ridică în picioare la fiecare atac al celor de la FCSB. Chiar dacă nu au însemnele celor de la FCSB, spectatorii prezenți în acea parte a stadionului par să fie susținători ai bucureștenilor.

ADVERTISEMENT

De menționat și faptul că Valentin Crețu, fundașul dreapta de la FCSB, este favoritul publicului. La fiecare atingere a balonului, Crețu este aplaudat.

Tribuna a doua de la CFR Cluj - FCSB, în picioare la golul lui Coman

Echipele de start la meciul CFR Cluj – FCSB

CFR Cluj: Sava – Manea, M. Ilie, Boben, Abeid – Muhar, Keita, Avounou – Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Camora, Mogoș, Kresic, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Francisc Dican.

ADVERTISEMENT

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman.
Rezerve: Udrea, Vlad – Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT