Sport

Ultraşii lui FC U Craiova lămuresc lucrurile după ce au fost acuzaţi de sexism în peluză! Ce s-a întâmplat la ultimele deplasări. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate motivul pentru care ultrașii lui FC U Craiova 1948 au interzis accesul femeilor în cadrul Peluzei Sud 1997 la meciurile din deplasare și la cele cu grad mare de risc.
10.05.2022 | 18:50
Ultrasii lui FC U Craiova lamuresc lucrurile dupa ce au fost acuzati de sexism in peluza Ce sa intamplat la ultimele deplasari Exclusiv
Aproximativ 500 de ultrași din Peluza Sud 97 au făcut deplasare în Giulești la meciul cu Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Liderul galeriei lui FC U Craiova 1948, Andrei Preda, alias „Gogoașă” a fost surprins la meciul cu Rapid din Giulești cum a „interzis” femeile în peluza ultrașilor olteni, iar FANATIK a aflat motivele pentru care Peluza Sud 97 a luat această decizie.

O suporteră a lui FC U Craiova 1948, la un pas de tragedie la un meci al echipei lui Adrian Mititelu

Ultrașii lui FC U Craiova 1948 au fost acuzați de sexism după ce au „interzis” femeile la meciul de pe Giulești cu Rapid. FANATIK a aflat că ultrașii echipei lui Adrian Mititelu au luat deciziile ca la meciurile cu grad mare de risc să evite ca femeile să mai stea în peluză, mai ales la partidele din deplasare, cum a fost și cazul celei cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Motivul? O iubită a unui ultras a fost foarte aproape să piardă sarcina la un meci al alb-albaștrilor, după ce i s-a făcut rău, iar liderii galeriei de la Peluza Sud 97 au luat decizia că este mai bine ca reprezentantele sexului frumos să nu mai asiste la meciuri din mijlocul ultrașilor.

Ce s-a întâmplat la intrarea pe stadionul Giulești, când liderii Peluzei Sud au împărțit biletele

Orange Sport a surprins momentul în care un suporter încerca să cumpere bilete pentru el și iubita sa, cei doi fiind veniți de la Brașov, însă Andrei Preda i-a transmis că prietena sa nu poate intra. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

„Nu schimbăm niciun bilet. Nu există! Nu mă interesează! Vine la Craiova! Poate să fie a lui Tarzan! Nu intră, frate! Nu intră, îți spun! Nu există rugăminte! Blondo, nu intri! Cu cine ești?”, a spus liderul Peluzei Sud Craiova.

În același timp, pe fundal se aude intervențiile mai multor ultrași olteni: „E pe misoginie aicea! Doamnele la televizor! Fetele pe sarmale, acasă! Cine răspunde? S-a anunțat fără femei”, au fost comentariile acestora înainte ca ultrașii să intre pe stadion.

ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului, conflict pe stadion cu Peluza Sud 1997

Considerat de galeriiile celor două echipe un derby, datorită rivalității dintre cele două cluburi, care se răsfrânge și la nivelul ultrașilor, Rapid – FC U Craiova nu a fost lipsit de incidente.

Galeria echipei lui Nicolo Napoli a aprins mai multe torțe și le-au aruncat către suporterii celor de la Rapid, iar ultrașii au fost la un pas de o bătaie generală. Peluza Sud a ocupat în totalitate sectorul oaspeților, pe Giulești fiind prezenți aproximativ 500 de suporteri olteni.

ADVERTISEMENT

Suporterii rapidiști au rupt cordonul stewarzilor și au aruncat cu scaune și petarde către ultrașii lui FC U Craiova 1948, care au ripostat de asemenea.

Jandarmii au fost nevoiți să recurgă la gaze lacrimogene pentru a-i calma pe ultrașii de la Peluza Sud 1997 și au intrat în peluza oaspeților, cât și în sectorul ocupat de rapidiști pentru a calma spiritele.

  • 500 de suporteri de la Peluza Sud Craiova au fost prezenți la meciul din Giulești
ADVERTISEMENT