Sport

Uluitor: Florin Talpan îi bagă bani în buzunar lui Gigi Becali! „Așa mărește prețul FCSB”

Dumitru Dragomir a explicat la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ modul în care îi bagă bani în buzunar Florin Talpan lui Gigi Becali.
26.02.2024 | 08:40
Uluitor Florin Talpan ii baga bani in buzunar lui Gigi Becali Asa mareste pretul FCSB
Uluitor: Florin Talpan îi bagă bani în buzunar lui Gigi Becali! „Așa mărește prețul FCSB”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În 2024 se fac 10 ani de la începutul conflictului pentru numele, marca şi palmaresul Stelei între FCSB şi CSA. Clubul Sportiv l-a deposedat pe Gigi Becali de nume, marcă şi palmares, dar războiul este departe de final.

Uluitor: Florin Talpan îi bagă bani în buzunar lui Gigi Becali: “Aşa măreşte preţul FCSB-ului”

Florin Talpan este principalul artizan al succeselor CSA în instanţă, dar Mitică Dragomir consideră că în ciuda acestor victorii, “duelul” dintre jurist şi Gigi Becali îl îmbogăţeşte pe latifundiar:

ADVERTISEMENT

“Dacă ar vinde FCSB azi, ar lua peste 50 de milioane de euro. Cred că între 50 şi 100 de milioane de euro ar vinde Gigi Becali FCSB-ul. Discuţiile despre Talpan este marketing, aşa măreşte preţul FCSB-ului.

Tot ce face Becali e numai marketing. Talpan îşi face marketing pentru el. Să nu credeţi că Talpan este prost. Este un moldovean foarte isteţ. Nu s-ar lipi de Becali, sunt caractere ciudate amândoi. 

ADVERTISEMENT

“Dacă nu se pricepe la sport, înţelege”

Gigi Becali are avocaţi bun. Dan Idita este foarte bun. Cel mai bun avocat sportiv este Mincu, mai e Ciubotă. Dar eu cred că Paul Mincu este cel mai mare avocat sportiv, el şi cu Ciubotă.

Şi Dan Idita ştie. Dar peste toţi este Paul Mincu. Nu numai că e citit, are vocaţie pentru aşa ceva. În momentul în care explică instanţei, şi dacă nu se pricepe la sport, înţelege. Asta este marea artă.

ADVERTISEMENT

Să îl faci pe cel aflat în faţa ta să înţeleagă repede ce spui. Mincu, cu două-trei fraze, te face să înţelegi tot procesul. Asta e arta”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

CSA Steaua, fără drept de promovare!

În acest moment, CSA Steaua nu are drept de promovare în SuperLiga şi este blocată în liga secundă de trei ani. Nici la finalul actualei stagiunei, “militarii” nu vor putea promova în prima ligă.

ADVERTISEMENT

Oficialii de la CSA Steaua au anunţat că discuţiile sunt în desfăşurare şi este luată în considerare inclusiv colaborarea cu oameni de afaceri din mediul privat pentru a obţine dreptul de promovare pentru sezonul viitor.

Uluitor: Florin Talpan îi bagă bani în buzunar lui Gigi Becali!

ADVERTISEMENT