Life

Umilit de Dana Budeanu, Maurice Munteanu a făcut-o praf din câteva vorbe: ”Nu cunosc personajul”

Dana Budeanu s-a legat de Maurice Munteanu în mediul online, iar juratul de la Bravo, ai stil a reacționat, pentru FANATIK.
30.05.2023 | 13:16
Umilit de Dana Budeanu Maurice Munteanu a facuto praf din cateva vorbe Nu cunosc personajul
Maurice Munteanu a vorbit despre Dana Budeanu, după ce vedeta l-a atacat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Atacat de Dana Budeanu, Maurice Munteanu a avut o reacție scurtă și fermă când a fost întrebat cum răspunde acuzațiilor pe care i le-a adus, de curând, cunoscuta creatoare de rochii.

Dana Budeanu l-a umilit pe Maurice Munteanu. Cum a reacționat fashionistul

Prezent la Gala Elle 2023, Maurice Muntean ne-a vorbit și despre prietenia cu Raluca Bădulescu, cum a ajuns să fie editor la revista de modă, dar și motivul pentru care se răstește la fetele de la Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu l-a ironizat, în stilul ei caracteristic, pe Maurice Munteanu, de curând, spunând despre fashionist că a slăbit cu ajutorul unui medicament și nu prin dietă, așa cum a declarat juratul de la Bravo, ai stil.

„Băi feshânistule pitic vezi că ți-a rămas capu mare dă la Ozămpic! Lasă-ne cu sonsonsontimetră și cu harnelile despre înalta societate. Vezi că ți-ai tras perete în garsonieră, Mariusică din Militari. Lasă-ne cu moda!”, a scris Dana Budeanu în urmă cu două săptămâni, în mediul online.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a primit ”seen” de la Maurice Munteanu: „Nu cunosc personajul”

Maurice a avut o reacție care ar putea să o doară pe Dana Budeanu mai mult decât orice declarație amplă pe care ar face-o despre ea. Acesta a preferat, pur și simplu, să o ignore. I-a dat cu flit, mai pe românește! Confruntat cu declarațiile vedetei, recunoscută mai ales pentru criticile sale acide, Maurice a spus că nu o cunoaște și nu îl interesează ce opinii are bruneta.

„Nu cunosc personajul. Nu mă interesează”, este reacția lui Maurice Munteanu la lucrurile pe care Dana Budeanu le-a scris pe Instagram, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Maurice ne-a spus și de ce se enervează la Bravo, ai stil, făcând unele fete să plângă cu remarcile sale, chiar dacă sunt unele constructive. De-a lungul sezoanelor, juratul a taxat multe concurente pentru felul în care s-au prezentat în emisiune.

Ce spune juratul despre fetele de la Bravo, ai stil pe care le face să plângă: „La fel sunt și cu prietenii mei”

Maurice Munteanu a spus că nu se enervează și că lumea poate interpreta greșit atitudinea sa, iar fetele ar trebui să nu ia lucrurile prea personal.

ADVERTISEMENT

„Eu, la Bravo, nu mă enervez. Eu am un temperament mai exploziv. E pur și simplu maniera mea de a mă manifesta. La fel sunt și cu prietenii mei, la fel sunt și cu mama, nu înseamnă că mă enervez. 

Sigur că te simți inconfortabil, că e o chestiune firească să vezi pe cineva într-un echilibru emoțional precar fie el și de moment. Eu cred că oamenii nu trebuie să o ia personal și să ia criticile de o manieră constructivă. E vorba de niște haine până la urmă, că nu operăm pe creier”, a declarat Maurice Munteanu pentru FANATIK.

Pe lângă Bravo, ai stil, Maurice Munteanu este și editor la revista Elle, de 19 ani. La revista de modă a ajuns prin norocul de a o cunoaște pe Roxana Voloșeniuc.

Maurice Munteanu vrea să plece trei săptămâni la Paris, vara asta

„Am ajuns la Elle printr-o întâmplare fericită, după ce m-am cunoscut cu Roxana Voloșeniuc, prin Izabela Coman. Mi-a propus să lucrez la revistă, într-o zi de vineri. De luni am ajuns la Elle. Și de atunci au trecut 19 ani. Asta e povestea, pe scurt”, a completat Maurice Munteanu.

Dincolo de Dana Budeanu și concursul de la Kanal D2, Maurice Munteanu ne-a mai zis și ce planuri are pentru vara aceasta. Printre dorințele sale se numără o vacanță în Paris, oraș de care e fascinat. De asemenea, juratul de la Bravo, ai stil vrea să termine și cărțile pe care a început să le citească. Acesta e modul în care, spune el, își antrenează creierul zi de zi.

„În perioada următoare, vreau să stau mai mult cu mine, să termin toate cărțile pe care le-am început și să merg trei săptămâni la Paris. Deocamdată, cărțile sunt pe noptieră, începute. Așteaptă să fie și finalizate. Sper ca într-o lună să finalizez tot ce mi-am propus. E cel mai bun exercițiu pentru creier”, a adăugat Maurice.

 

ADVERTISEMENT