Life

Un actor din Harry Potter și Războiul Stelelor s-a stins din viață la doar 56 de ani: “Tatăl meu a fost o legendă”

Un actor din Harry Potter și Războiul Stelelor a murit. Avea doar 56 de ani. Mesajul transmis de fiica sa, în mediul online.
21.03.2023 | 12:12
Un actor din Harry Potter si Razboiul Stelelor sa stins din viata la doar 56 de ani Tatal meu a fost o legenda
Despre actor este vorba. Sursa foto: Cinemagia, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un actor cunoscut pentru rolurile sale din seriile ”Harry Potter” și ”Războiul Stelelor” a încetat din viață la doar 56 de ani. Starul, de origine britanică, a căzut, brusc, pe o stradă din Londra, joia trecută. La fața locului s-au deplasat medicii pentru a-i acorda primul-ajutor și l-au transportat la spital. Eforturile, însă, au fost în zadar.

Cine este actorul din Harry Potter și Războiul Stelelor care a murit

Este vorba despre Paul Grant, actorul ce a interpretat rolul unui ”Ewok”, în ”Războiul Stelelor-Întoarcerea lui Jedi” și a unui goblin, în ”Harry Potter și Piatra Filozofală”. Paul Grant s-ar fi prăbușit, mai exact, în zona unei gări din capitala Angliei.

ADVERTISEMENT

Nu se cunoaște, încă, motivul care a dus la decesul actorului, cert este că a fost dus la spital fiind în moarte cerebrală, aici fiind conectat la aparate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din Londra, salvatorii au acordat și îngrijiri la fața locului, de îndată ce au ajuns. Ulterior, starul a fost transportat la o unitate medicală.

”Am fost chemați joi, 16 martie, la ora 14.08, pentru a afla informații despre un incident la stația St Pancras, Euston Road. Am trimis un echipaj de ambulanță și un medic într-o mașină de răspuns. Am tratat un bărbat la fața locului și l-am dus la spital ca prioritate”, a declarat purtătorul de cuvânt menționat, scrie Sky News.

ADVERTISEMENT

Familia lui Paul Grant, îndurerată. Ce a transmis fiica lui

Paul Grant a lăsat în urma sa multe semne de întrebare și o familie îndurerată. Partenera lui, Maria, cele două fiice, fiul, copiii vitregi și nepoții săi sunt devastați de durere. Una dintre fiice, Sophie Jayne Gran, și-a exprimat suferința într-o declarație pentru sursa menționată.

Lui Sophie nu-i vine să creadă că a rămas orfană de un părinte, pe care l-a descris în cuvinte foarte frumoase. ”Sunt devastată. Tatăl meu a fost o legendă în multe feluri. Întotdeauna a adus un zâmbet și râs pe fața tuturor.

ADVERTISEMENT

Ar fi făcut orice pentru mine și era un mare fan al Arsenalului”, a transmis Sophie Jayne Grant, fiica lui Paul Grant, în vârstă de 28 de ani, pentru Sky News. Actorului i se mai spunea și ”Regele piticilor”, prin prisma înălțimii.

Paul Grant, deconectat de la aparate în urma deciziei familiei

Duminică, familia lui Paul Grant a decis ca actorul să nu mai fie ținut în viață cu ajutorul unor aparate și s-a resemnat cu gândul că nu i se mai poate face nimic. Ulterior, la începutul săptămânii, nu a avut decât să confirme decesul.

ADVERTISEMENT

Paul Grant nu a jucat de-a lungul vieții doar în seriile ”Harry Potter” și ”Războiul Stelelor”, ci și în ”Legend”, în 1985, în ”Labyrinth”, în 1986 sau în ”Willow” în 1988. Mulți dintre cei care l-au cunoscut pe Paul Grant i-au adus un omagiu, printre care și iubita acestuia, Maria Dwyer.

ADVERTISEMENT
Tags: