Life

Un cunoscut actor a fost găsit mort pe o plajă. Fratele său a făcut anunțul tragic

Un cunoscut actor internațional a fost găsit mort pe plajă. Tragicul anunț a fost făcut chiar de către fratele acestuia, în mediul online.
20.03.2023 | 22:56
Un cunoscut actor a fost gasit mort pe o plaja Fratele sau a facut anuntul tragic
Un cunoscut actor a fost găsit mort pe o plajă. Sursă foto: Pinterest, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie în lumea filmului după ce un faimos actor internațional s-a stins din viață. Fratele său a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook. Este vorba despre Peter Hardy, cunoscut pentru rolurile din McLeod’s Daughters și Chopper.

Un faimos actor a fost găsit mort pe o plajă

Într-o postare pe pagina de Facebook, fratele celebrului actor a anunțat trecerea acestuia în neființă la vârsta de 66 de ani. Michael Hardy s-a declarat devastat de pierderea fratelui său. ”Sunt devastat să spun că fratele meu, Peter Hardy, a murit subit. Odihnește-te în pace, iubitul meu frățior”, a scris Michael Hardy, fratele actorului, pe pagina de socializare.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește cauza morții, un bun prieten de-al actorului, a făcut câteva detalii publice. Peter Hardy s-ar fi stins din viață în cursul zilei de joi. Acesta a intrat la scufundări, însă a fost ulterior scos inconștient din apă.

Conform presei internaționale, bărbatul a fost găsit pe o plajă cunoscută din Australia. Deși medicii au ajuns la fața locului, pentru el a fost mult prea târziu. Nu s-a mai putut face nimic, iar decesul marelui actor a fost ulterior confirmat.

ADVERTISEMENT

Andy Burns, un apropiat de-al actorului, spune că acesta era extrem de fericit și s-a întors în orașul său natal. De asemenea, Peter Hardy își trăia viața din plin, iubind scufundările, care de altfel, din păcate, aveau să îl și ucidă.

Peter Hardy a murit în timpul unei scufundări

”În dimineața zilei de 16 martie un prieten drag a plecat dintre noi. Uimitorul și frumosul Peter Hardy s-a înecat în timp ce făcea scufundări South Beach, Perth. Avea 66 de ani și era atât de fericit să se întoarcă în orașul său natal, din Londra unde își făcuse o casă. Cuvintele nu pot exprima cât de profund simt această pierdere”, a fost mesajul postat de Andy Burns.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta a mai adăugat că el și marele actor au locuit împreună în Neutral Bay Sydney, la mijlocul anilor ’80. Despre cariera sa, Andi Burns a avut doar cuvinte de laudă și spune că l-a admirat întotdeauna pentru talentul său.

Menționăm că regretatul actor Peter Hardy a jucat jucat rolul lui Phil Rakich în McLeod’s Daughters timp de 44 de episoade în 2006. Mai mult de atât, acesta a avut și numeroase apariții la o serie de spectacole, inclusiv Neighbours și Rush.

ADVERTISEMENT

Totodată, de-a lungul carierei sale, acesta a mai jucat și în piese de teatru. Ultima său rol din carieră a fost în 2021, de altfel unul destul de mic, în filmul Matthew Vaughn The King’s Man. Amintim că în urmă cu doar câteva săptămâni, actorul Lange Kerwin s-a stins și el din viață la doar 62 de ani. 

ADVERTISEMENT
Tags: