News

Un băimărean ar fi fost desfigurat de polițiști, chiar în fața fiului său de 6 ani. Care este varianta oamenilor legii

Un bărbat din Baia Mare ar fi fost desfigurat de polițiști, chiar în fața fiului său de 6 ani. FANATIK vă spune care ar fi fost motivul și ce au transmis oamenii legii
30.08.2021 | 09:31
Un baimarean ar fi fost desfigurat de politisti chiar in fata fiului sau de 6 ani Care este varianta oamenilor legii
ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc noaptea trecută, duminică spre luni, 29 spre 30 august. Oamenii legii au intervenit într-o locuință, pentru că oamenii care locuiau acolo ascultau muzică la un volum foarte ridicat.

De aici, variantele celor două părți sunt diferite. Un bărbat susține că a fost bătut cu bestialitate. În schimb, polițiștii spun că omul a devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat.

ADVERTISEMENT

Un băimărean ar fi fost desfigurat de polițiști, chiar în fața fiului său de 6 ani. Care este varianta oamenilor legii

Rudele bărbatului susțin că oamenii legii au intervenit în timp ce familia sărbătorea ziua de naștere a unei femei și l-au bătut pe unul dintre oameni: „noi petreceam și au venit polițiștii. L-au bătut crunt cu toate că ne rugam de ei să nu îl mai lovească”.

Potrivit rudei bărbatului, acesta a fost bătut și la secția de poliție: „l-au dus la poliție. De acolo am înțeles că a fost chemată ambulanța de două ori pentru a-l duce la spital. A treia oară când a venit ambulanța l-am auzit strigând să nu îl lăsăm că iar îl vor bate la subsolul clădirii în care este poliția”.

ADVERTISEMENT

„Nu știam că atunci îl vor duce la secția de Psihiatrie Adulți a Spitalului din Sighetu Marmației. Am fost astăzi acolo și l-am văzut de la geam. E desfigurat,” a povestit o rudă a bărbatului pentru Vasiledale.ro.

Varianta oamenilor legii, contrazisă de rudele bărbatului

Oamenii legii au spus că omul a devenit agresiv. Polițiștii au explicat că umul dintre colegii lor a fost lovit de individ.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Maramureș, bărbatul de 32 de ani era în stare de ebrietate și a refuzat să se legitimeze. Mai mult, el ar fi agresat unul dintre polițiști, încercând să-l lovească cu piciorul.

În acel moment, s-a dezechilibrat și a căzut. Într-un final, acesta a ajuns la spital. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii sunt contraziși de rudele bărbatului: „am înțeles că polițiștii l-au acuzat de ultraj. Că s-ar fi opus când au vrut să îl ducă prima dată la poliție. Nu e adevărat”.

„El nu s-a opus și nu a ripostat. Avem o gramadă de martori. Ei spun asta doar că să scape și să nu răspundă pentru ce au făcut. Noi nu suntem o familie violentă. Vecinii nu erau deranjați că noi petreceam de ziua surorii mele,” a adăugat aparținătorul.

Omul a mai povestit că bărbatul nu a avut probleme cu legea anterior. Copilul acestuia este traumatizat de cele întâmplate: „nu a avut în viața lui de-a face cu poliția. Nu a avut nici măcar o amendă. Copilul lui este traumatizat de cum l-au încătușat și lovit polițiștii. Plânge non stop și întreabă de tatăl său.” 

ADVERTISEMENT