Life

Un bărbat a rămas uluit după ce și-a cumpărat o nouă casă și a descoperit o cameră secretă ascunsă în spatele unei biblioteci. Ce se afla în ea

Surpriza uriaşă care îl aştepta pe un bărbat care tocmai îşi cumpărase o casă. Când a încercat să mute biblioteca a descoperit o cameră secretă
27.11.2022 | 15:52
Un barbat a ramas uluit dupa ce sia cumparat o noua casa si a descoperit o camera secreta ascunsa in spatele unei biblioteci Ce se afla in ea
Camera de panică din spatele bibliotecii
ADVERTISEMENT

Pentru orice persoană care cumpără o proprietate, ziua în care ia cheile de la agentul imobiliar sau de la fostul proprietar este întotdeauna una interesantă. În afară de stresul inerent, însoţit însă de un imens sentiment de ușurare, primele 24 de ore vor aduce întotdeauna surprize.

Camera de panică de la subsol

Pentru unii, surprizele pot consta în starea în care a fost lăsată proprietatea, pentru că există oameni cărora nu le pasă de curățare înainte de a părăsi o casă pentru totdeauna. Alții pot găsi obiecte personale lăsate în urmă, ceea ce poate duce și la momente de ridicare din sprâncene pentru noii locatari.

ADVERTISEMENT

Însă, ce a găsit un bărbat din America de Nord când s-a mutat în noua casă întrece orice aşteptă. În spatele unei biblioteci se afla, nici mai mult, nici mai puţin, decât o cameră de panică. Acest nou proprietar tocmai arunca o privire asupra casei proaspăt cumpărate, iar când a coborât în zona de lounge de la subsol a observat ceva în neregulă.

Într-o postare pe Reddit, el a explicat că atunci când şi-a aruncat ochii la bibliotecă aceasta arăta destul de rău. Nefiind un mare fan al pieselor de mobilier, proprietarul a încercat să mute biblioteca, moment în care aceasta s-a deschis ca o ușă veche.

ADVERTISEMENT
Intrarea în camera de panică
Accesul în cameră se face prin spatele bibliotecii

Uimit, proprietarul a intrat prin deschiderea secretă din perete şi a descoperit o cameră de panică, echipată complet, de care nu-i spusese nici agentul imobiliar, nici fostul proprietar. Bărbatul a mai remarcat că încăperea a fost bine gândită, având propria sa sursă de aer, energie electrică și rafturi și depozitare mari, pentru acele situații de panică mai prelungite. “Am găsit o mulțime de conserve expirate, niște bușteni și o grămadă de gunoi”, a spus el.

Cercetând mai amănunţit, proprietarul și-a dat seama că aceastî cameră de panică nu se află propriu-zis sub locuinţă, ci sub veranda solidă de beton, aflată în aer liber în faţa casei.

ADVERTISEMENT

Deloc surprinzător, comentariile de pe thread-ul Reddit devenit viral sunt destul de amuzante, dacă nu puțin tulburătoare.

Astfel, un utilizator a făcut o observaţie care împinge povestea în zona horror: “E suficient de izolată pentru ca un număr nespus de oameni să fi fost târâţi în camera de panică fără ca nimeni să observe”.

ADVERTISEMENT

“Presupun că este o cameră de panică pentru oricine era torturat acolo”, a glumit altul.

În mod uzual, o cameră de panică este o cameră fortificată construită pentru a oferi un adăpost sigur, sau servi drept loc de ascunzătoare pentru locuitori, în cazul unei spargeri a locuinței, tornade, atac terorist sau altele amenințări.

ADVERTISEMENT
Tags: