News

Un bărbat de 41 de ani, fără alte boli, a murit de coronavirus. El se întorsese din Marea Britanie

17.04.2020 | 11:44
Un barbat de 41 de ani fara alte boli a murit de coronavirus El se intorsese din Marea Britanie
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de doar 41 de ani, fără alte boli cunoscute, a murit după ce a fost infectat de coronavirus, fiind una dintre puținele persoane de sub 50 de ani care au decedat la noi în țară.

Un bărbat de 41 de ani, fără alte boli, a murit de coronavirus

Conform anunțului făcut vineri dimineață de Grupul de Comunicare Strategică, bărbatul în vârstă de 41 de ani care a murit din cauza coronavirusului mu aveaa antecedente patologice cunoscute.

ADVERTISEMENT

Persoana din județul Ialomița a decedat joi, 16 aprilie, după ce revenise în țară din Marea Britanie în 27 martie. Acesta era simptomatic și a fost dus direct de la aeroport la Institutul Matei Balș unde a fost internat.

Individul a fost testat peentru coronaavirus în aceeaași zi, iar în 28 martie a venit și rezultatul pozitiv. Starea brăbatului s-a agravat și din data de 30 martie a fost transferat în Secția de Terapie Intensivă, acolo unde a fost intubat și ventilat mecanic.

ADVERTISEMENT

Numărul deceselor în România a ajuns la 400

Surprinde moartea pacientului, deoarece acesta nu se încadra în categoria cu grad mare de risc. Bărbatul, care a fost al 398-lea deces din România, avea doar 41 de ani și nu era cunoscut cu alte antecedente medicale.

Ultimul bilanț anunțat duminică de Grupul de Comunicare Strategică arată că numărul cazurilor de coronavirus pe teritoriul României a ajuns la 7.707, iar numărul morților este de 400.

ADVERTISEMENT

Decesul cu numărul 400 de coronavirus din România, o persoană fără adăpost, alertează autoritățile. În acest moment, Direcția de Sănătate Publică încearcă să afle persoanele cu care victima a intrat în contact după infectare.

Omul străzii din Galați este o femeie în vârstă de 62 de ani care apare în evidențele autorităților. Femeia de 62 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi pe 6 aprilie.

ADVERTISEMENT

Date fiind multiplele semne de întrebare legate de această persoană, autoritățile vor demara proceduri epidemiologice pentru a aflat ce contacți a avut femeia din Galați.

ADVERTISEMENT