ADVERTISEMENT
News

Un bărbat din Anglia a sunat de 135 de ori la Serviciul de Urgență. Motivul este halucinant

Autor: Robert Cristea | 08.09.2020 | 11:46
Un bărbat din Anglia a sunat de 135 de ori la Serviciul de Urgență. Motivul este halucinant
Un bărbat din Anglia a sunat de 135 de ori la Serviciul de Urgență. Motivul este halucinant.

În mijlocul crizei provocate de coronavirus, un bărbat din Anglia a sunat la Servicul de Urgență de 135 de ori. Telefoanele au fost date între 5 martie și 21 aprilie, exact când a fost vârful de COVID-19 în Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Stephen Sewell are 64 de ani și a trăit toată viața în Gorleston, un mic orășel din Norfolk. Din depresie și singurătate, englezul a contactat NHS (Serviciul de Urgență) de 96 de ori, într-o lună și jumătate. Stephen nu s-a mulțumit cu operatorii de la NHS și a deranjat Ambulanța de alte 35 de ori.

Pentru că a ținut linia ocupată fără motiv, bărbatul a împiedicat funcționarea corespunzătoare a Serviciului de Urgență din Gorleston tocmai într-un moment de maximă necesitate. Din acest motiv, Stephen Sewell a fost trimis în judecată.

ADVERTISEMENT

Bărbat din Anglia: A sunat la Urgență de 135 de ori pentru că se simțea singur

Depresia este o boală complicată care poate duce către gesturi necugetate. Într-o era dominată de tehnologie și relații virtuale, tot mai mulți oameni ajung într-o stare accentuată de singurătate și simt că nu mai au cu cine să vorbească.

Această suferință poate întuneca mintea. Specialiștii consideră că în acel moment se poate instala depresia.

ADVERTISEMENT

Dar singurătatea trebuie tratată altfel, nu prin telefoane la Serviciul de Urgență. Pentru că a împiedicat apeluri importante, bărbatul din Anglia a fost trimis la tribunal.

”Domnul Sewell a sunat la NHS de peste 40 de ori în 9 zile, în luna aprilie. Era o perioadă când acest serviciu se confrunta cu o criză de nedescris, din cauza virusului,” – David Foulkes (avocat din Norfolk)

ADVERTISEMENT

Cei care au analizat dosarul au tras concluzia că stresul provocat de pandemie i-a accentuat și mai mult singurătatea bărbatului.

Procurorul Mark Johnson a declarat că telefoanele date de Stephen Sewell au provocat pentru NHS o pagubă de peste 15.000 de lire sterline. Momentan englezul este într-o perioadă de probă în care va efectua servicii pentru comunitate. O sentință definitivă va fi dată pe 1 octombrie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!